Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (189)

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

Dabing neni spatny. Proserte se ke svobode!

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Mnohem lepsi nez predesle kousky, ktere od sebe ani nedokazu rozeznat a neco si z nich pamatovat. Vlakova scena asi top. Pokud zapomenu to debilni proleteni oknem z boku vlaku. Ale bavil jsem se. Vic nez u Indiana Jonese. Druhy dil si dam asi rad.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Bal jsem se podvodni nudy a pruseru, ale nestalo se. Film bych doporucil kazdemu v kine. Mne ke spokojenosti bohate stacilo 2D s titulkama. Mozna bych se s delsim odstupem odhodlal na 3D, ale prilis zatim nemam chut videt to znova. Navic to 3D v neimaxovskych salech me moc neoslovuje. A i ten ceskej Imax je proste zmrsenej. Treba to ale dozraje a zkusim to i v 3D. Top Gun jsem videl v kine behem kratke doby ctyrikrat. Tohle je objektivne vetsi pastva pro oci, ale asi bych podruhe trochu trpel. Pet hvezd presto davam, protoze technicka stranka a akcni sceny tady u me prebily vsemozna negativa, mistama je to vtipne, asi ani jednou to neni trapne, nesnazi se to levne zdimat emoce. Prekvapilo me ale jak moc to kopiruje prvni Avatar. No a docela vtipny mne prisel dalsi "vyvoleny". Cameron zrejme proste chce svoji vlastni sagu jako Lucas nebo si to nedovedu vysvetlit. I am not your father! Jsem vlastne uplne jiny druh :D Dat vlastne takrka konec produktivniho zivota do jednoho zabavniho parku. Nedokazu posoudit, co ma v rukavu do dalsich dilu, nechci ho podcenovat, ale jeste bych od nej videl rad neco jineho nez Modrasky a Zelenasky.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Neni to zadna tragedie, ale velmi dobre vypadajici film. Presto na me nezafungoval uplne tak jak bych si pral. Jakla kazdopadne obdivuju, protoze to tak nejak dobre vypada a sehnal tam i dobre herce. Skoda ze to nema dostatecnou ziskovost, podle me by si to zaslouzilo.

plakát

Waco (2018) (seriál) 

Pokud na vas nekdo utoci, zavolate policii. Koho zavolate, kdyz na vas zautoci vlada?

plakát

Batman (2022) 

Jen prumerne zabavny, prilis dlouhy, ale vizualne dobry film. Na Nolanovky ale bohuzel nema v nicem.

plakát

Síla (2021) 

Solidni sonda do hlubin kritikovy duse. Podle me proste trpel nejakym syndromem vyhoreni plus klasika typu deprese. Za sebe bych asi zkusil chvili delat neco jineho a psani mel jako konicka, stejne jako cviceni. Treba delat nekde na stavbe a tak. Vycistit hlavu, nebyt porad pod tlakem. Ale teda ze si zkurvi zada jsem cekal, nektery cviky a jejich provedeni si o to primo rikaly. Ale to dela v posilovnach dost lidi :D Kazdopadne preju Filovi at se vystabilizuje.