Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (360)

plakát

Zlý americký sen (2024) (seriál) 

Nebyť toho, že aspoň únosca mal morálny kompas, tak by to zostalo nevyriešené a mali by obaja zničené životy. MUST SEE dokument.

plakát

Dům běsů (2023) 

Stačilo málo a mohl to být klidně prequel k Hereditary nebo k Annabelle ;) Skvělá pověst a příslib kultovního statusu.

plakát

Mluv se mnou (2023) 

Celkem dobrý horor s "proti-drogovým" poselstvím a tématikou. Odporný. Avšak nechápu proč má dostat pokračování, věštím odpad ve dvojce.

plakát

Sestra II (2023) 

Popravdě stejná nálož jako jednička. Nedivím se, že je série Nun tak kinově úspěšná, je to v podstatě stará dobrá Mumie s hororovými prvky. Jednička mi přišla maličko lepší v děsivosti, dvojka je ale obstojná a nabízí i originální hororové scény, co cením. Sympatické postavy ala Mumie, tady dostanem Zendayu z Wishe a Zuzanku z Narnie. Jsem spokojen, protože jsem dostal přesně to co jsem očekával. Těším se na trojku. Miško Čáves točí filmy na které se hezky dívá. Hodně mi sedla i Llorona a celkově jsou oba filmy s dobrým příběhem. Ironicky nejslabší postava mi prišla Irene, což by měla být hlavní.

plakát

Smrtelné zlo: Probuzení (2023) 

Jsem nadšen!! Krásný přírůstek do Evil.Dead rodiny a konečně funkční AAA horor kde to krásne akčne odcejpá.

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora (2022) (seriál) 

Béčko, věřte nevěřte style. Aspoň prvé 3 diely sú príbehovo stráviteľné a dobré ale 4. a 5. sú katastrofa a skoro odpad.

plakát

Na nože: Glass Onion (2022) 

Film je to zábavný až do doby levičáckého konca kedy černoška vyfakuje bieleho američana ktorý ju vykořisťuje a zničí niekoľko umeleckých diel u toho. Zločin dosť jednoduchý.

plakát

Odloučení (2022) (seriál) 

Sežeňte si Toma Cruise z Wishe, přehoďte pár tónů ze soundtracku Mass Effect 2 a dostanete takovej slabší odvar scifi mindfucku Westworld. V konečném důsledku hodně přímočaré a nevysvětlené, ale dobře se na to koukalo.