Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

2012 (2009) 

typicky americky

plakát

Planeta 51 (2009) 

Pohadka, zalozena na stupidite Americanu a na jejich strategii 'nejdriv strilej, pak se ptej.. nebo se pro jistotu neptej vubec'.. a jak to dopadne, kdyz se sejdou dve takove velmoci (USA ze Zeme a USA mimozemska)? 90timinutova nezazivna honicka, ktera neprinasi nic noveho, jen nekolik prihlouplych vtipu (ktere pro zmenu nejsou nijak inovativni). Zajimavym napadem prohodit roli lidi a mimozemstanu, to konci, a na to, jak nezabavne to bylo, jindy velmi priznivych 90 minut, bylo opravdu moc.

plakát

RocknRolla (2008) 

kdyz jsem koukal na tenhle film, nevedel jsem, kdo ho reziroval, po case jsem zacal mit pocit, ze jsem neco podobneho (ne-li identickeho) uz videl, tak jsem zacal mit podezreni, kouknu se (samozrejme, nikam jinam, nez:) na csfd, a ejhle, guy ritchie..moje podezreni se naplnilo.. co se tim snazim rict je, ze tento film opravdu neprinasi nic noveho a originalniho, proste dalsi typicka "guyritchovka" se vsim vsudy (pochopitelne i s nesnesitelne dlouhou stopazi (teda pokud vas ten film nebavi, coz je muj pripad))

plakát

Pozemšťan (2007) 

priserne herecke vykony mi zkazily dojem z celeho filmu, ale ani tak bych ten film nepovazoval za neco prevratneho.

plakát

Bejvalek se nezbavíš (2009) odpad!

pruhledny dej, trapny humor, ujeta pointa, (pro me) velice nesympaticky hlavni hrdina.. proste tragedie, dokonce s ohledem na to, ze se jedna o romantickou komedii.

plakát

Mrtví jako já (2009) 

Seriál patří mezi mé oblíbené, ale film mě zklamal. Film mi přišel hodně mířen na diváka, který seriál nesledoval, takže se snaží bejt vtipnej za každou cenu a nacpat tam "best of" všeho, co už v seriálu bylo. Hrozně mě nebavila "nová" Daisy. Nejen, že neměla nic z toho, co původní kočka, tak její herecký výkon byl katastrofický. No a celá část s kolem nového šéfa mně přišla ubohá.

plakát

Samantha Darko (2009) 

dobra hudba - jedna hvezda, zajimava hl. hrdinka - druha hvezda.. samotnej film - odpad!