Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (129)

plakát

Malé ženy (2019) 

Dojemný, jemně natočený snímek s nádhernou hudbou A. Desplata. Velice se mi líbila kamera, detailní záběry. Také mi přišlo, že postava Jo dostala zaslouženě více prostoru. Jediné,co mě mátlo, bylo přeskakování do minulosti. Ale i přesto film, který je další velice povedenou adaptací tohoto románu.

plakát

Pohádky pro Emu (2016) 

Tak tento film můžu vidět opakovaně. Jistě najdeme zde klišé, ale Ondra Vetchý je tak uvěřitelný a ostatní postavy mu skvěle sekundují. Vyzdvihuji výkon malé Emy. Příjemný, dojemný snímek, který pohladí po duši.

plakát

No není to romantika? (2019) 

Já měla pocit, že Rebel na tu roli nestačí, že jiné postavy ji z přehledem zastínily. Těšila jsem se na pohodovou romantickou komedii a byla jsem zklamaná.

plakát

Parazit (2019) 

Kolik takových "rodinek" najdeme v každém státě? Velice zajímavé, jistě stále aktuální téma jak ošulit lidi, stát a profitovat bez práce.

plakát

Mladí rebelové (2008) 

Viděno kdysi na kviff...Od začátku mě film bavil, vtipné hlášky, problémy dospívajícího kluka, plus jako třešnička na dortu úžasný soundtrack..co více si přát..

plakát

Vlastníci (2019) 

Za mě první půlka byla lepší, úderné hlášky, vykreslení postav. Bohužel v druhé polovině už jsem se nudila a sledovala hodinky...Pozitivně hodnotím herecké výkony, ale příběh si zasloužil více rozvinout. Takže průměr..

plakát

Jak si nepodělat život - Můj bezvadnej život (2019) (epizoda) 

Po dlouhé době příběh, na který se dá koukat. Pár chyb bych asi našla, ale hlavní message pro mě bylo to, že vám nikdo nedá návod na to, jak žít svůj život. A také to že ať už je důvod pro změnu cokoliv, donutí vás to jednat. Terezka si jede svůj herecký koncert od začátku do konce. Já mám prostě ráda snímky z normálního života, reálné problémy.

plakát

Hodinářův učeň (2019) 

Po dlouhé době povedená česká pohádka. Herci odvádějí solidní práci, musím vyzdvihnout výkon pana Preisse. Velice mě bavilo duo Neužil, Plesl. Příběh je poutavý, zápletka uvěřitelná. Opravdu stojí za to jít do kina :)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Film je opravdu moc dlouhý, měla jsem pocit, že sleduji dva snímky najednou. Tarantino vzdává hold starému hollywoodu, jakoby z pohledu malého kluka, který miluje westerny. Velké hvězdy stříbrného plátna jezdí po hollywoodu. Opravdu na vás dýchne atmosféra doby. Mně chybělo víc scen Pitta s Dicapriem, jsou dokonalá dvojka. Jako vždy u Tarantina výborný soundtrack.

plakát

Rocketman (2019) 

Když jsem odcházela z kina, říkala jsem si, že se mi nelíbil koncept muzikálu. Nepochopila jsem záměr vyprávět příběh muzikálovými čísly. Přišlo mi to překombinované, ale výkon Tarona je fenomenální: jeho zpěv a jak vystihl Eltonovu křehkost a nezdolnou snahu uspět. Klobouk dolů. Moc se mi líbilo, jak byl vykreslen vztah Bernieho a Eltona. Hvězda navíc za Tarona.