Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

První seriál co hodnotím až po závěrečném dílu.. všechny jsem shlédnul tak nějak najednou.. a super :) Seriál je strašně reálný a to je podle mě jeho největší přednost.

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Stargate Atlantis... ač valnou měrou čerpá inspiraci z původního seriálu Stargate SG-1, nakonec ho překonal. Tipl bych si, že dobrá polovina seriálu je lehce pozměněná kopie situace, co se odehrála v SG-1, a navíc si "přinesli" i Replikátory (jiná verze) a Asgardy. Nevadí, 95% všech dílů bylo brilantních, objevilo se daleko méně vyplňovaček (tj zbytečných dílů) a celkově to má lepší děj, posloupnost a rychlost.. Mě osobně se Atlantis začala víc jak SG-1 líbit s druhou řadou. Mrzí mě, že nakonec nedopadl film. Samozřejmě, že Český vědec Radek Zelenka, který v každé řadě serialu řekne alespoň 10 českých vět (bez anglických titulků) potěší. Reprezentuje Českou republiku v galaxii Pegasus :))) Za mě 5 hvězdiček.

Star Trek: Nová generace

Star Trek: Nová generace (1987)

Po maratonu TNG uznávám jeho velikost. Na tu dobu kdy byl točen je pochopitelné, že se najdou velmi slabé díly, ale je překvapující, že se najdou hodně silné díly na které nedosáhne mnoho dnešních filmů. Velmi inteligentní seriál.