Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Fantasy

Biografie (4)

Ricky Nelson (herec)

13.03.2016

Ricky Nelson, celým jménem Eric Hilliard Nelson, se narodil 8. května 1940 v Teanecku ve státě New Jersey do hudební rodiny. Otec Ozzie Nelson, byl slavný kapelník a herec a matka Harriet Nelson byla známou zpěvačkou a herečkou. Jablko v tomto případě nepadlo daleko od stromu a Ricky již jako sedmnáctiletý vydal svojí první… (více)

Merritt Wever (herečka)

06.03.2016

Celým jménem Siobhan Merritt Wever profesně známá jen jako Merritt Wever se narodila 7. ledna 1980 na Manhattanu v New Yorku. Na svět přišla Merritt díky dárci spermatu a tak otce de facto nikdy neměla. Herectví studovala na Fiorello H. LaGuardia High School a Sarah Lawrence College rovněž v New Yorku.Svojí hereckou kariéru… (více)

Paul Ganus (herec)

02.03.2016

Paul Ganus se narodil 28. července 1961 V Midlandu ve státě Michigan. Svojí pestrou kariéru začal v Chicagu jako filmový kaskadér. V roce 1991 si vzal herečku Ellen Bradley známou například z filmu Impostor, se kterou má dvě děti. Jsou spolu již 25 let a nyní žijí v Los Angeles.Paul se proslavil především v seriálech jako… (více)

Melora Walters (herečka / režisérka / scenáristka)

01.03.2016

Melora Walters se narodila v saudskoarabském Dhahranu americkým rodičům. Vychovávána byla částečně zde a v Nizozemsku. Poté co se přestěhovala do USA začala studovat vysokou školu Lake Forest Academy v Illinois. V roce 1990 se provdala za herce a producenta Christophera Scotellara, se kterým vydržela do roku 1994, kdy jejich… (více)

Reklama