foto

Paul Ganus

  • nar. 28.7.1961 (56 let)
    Midland, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Paul Ganus se narodil 28. července 1961 V Midlandu ve státě Michigan. Svojí pestrou kariéru začal v Chicagu jako filmový kaskadér. V roce 1991 si vzal herečku Ellen Bradley známou například z filmu Impostor, se kterou má dvě děti. Jsou spolu již 25 let a nyní žijí v Los Angeles.

Paul se proslavil především v seriálech jako například Báječní a bohatí, Odložené případy, Kriminálka Las Vegas nebo Dr. House. Ale zahrál si i v celé řadě celovečerních filmů, z nichž nejznámější jsou Smrtonostná zbraň 3 a Zoro: Tajemná tvář.

Paul je velmi známý rovněž v Mexiku, kde v 90. letech hrál v několika televizních novelách. Dokonce zde byl nominován na cenu za vedlejší roli ve filmu Ultima Llamanda Carlose Garcíi Agraze, kde ztvárnil postavu Wilsona.

Děti Paula Ganuse Spencer Lacey Ganus a Tyler Ganus podědily své geny po rodičích a zkouší se rovněž prosadit na stříbrném plátně.

Zdeněk "Demonn" Čapek

Herecká filmografie

Filmy

2017 Portrait's Secret, The
2015 To Have and to Hold
2014 Sweet Surrender (TV film)
2008 Projekt Cat City
2007 Drive Thru
Love's Unfolding Dream (TV film)
Welcome to Paradise
2005 Co je šeptem...
2001 Život nevrátíš
2000 Goodbye, Casanova
1998 Zorro: Tajemná tvář
1996 Managua
Última llamada, La
1993 Operace Monolith
1992 Navždy mladý
Smrtonosná zbraň 3
The Silencer
1990 Zničit a spálit
1988 Double Revenge
Píseň pro Davida

TV seriály

2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Off the Grid (S14E12)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
2013 MRS (TV seriál)
Twisted (TV seriál)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Světlo (S01E10)
Šestaosmdesátý (S01E03)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Pravidla milostného provozu (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Krevní msta (S04E07)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vyhrát může jenom jeden (S06E18)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Dům loutek (TV seriál)
Šípková Růženka (S01E11)
Had v ráji (S01E09)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Big Shots (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
0,07 % (S01E19)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Fashion House (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Inconceivable (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Útěk z vězení není sranda (S04E09)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Otázka rodičovství (S01E02)
Veronica Mars (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Lidi prší (S02E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Noční můra Gila Grissoma (S05E06)
Odběratelé (S05E03)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Věřte nevěřte (TV seriál)
For the Record/Halloween/Precious/Get Your Kicks at Motel 66/Phantom Drifter (S03E09)
1993 Time Trax (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace