Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Pořady (10)

Odvážné palce

Odvážné palce (2009)

Samozřejmě první "pouze" rozhlasová verze je a nebude překonána, přesto jsou Odvážné palce (nyní již i v obrazové podobě) výborným pořadem o filmu pod taktovkou Saši Michailidise. Pro mě Baldachýn, Fuka, Vosmík...

Hry bez hranic

Hry bez hranic (1965)

Neskutečná zábava!! Nikdy nezapomenu, když Holanďani nastoupili na in-linech a naše komentátorka se divila, že mají kolečka v jedné řadě místo v obvyklých dvou. :D

Klíče od pevnosti Boyard

Klíče od pevnosti Boyard (1990)

Když jsem byl menší, Fort Boyard pro mě byla jasná dobrodružná volba na sobotní odpoledne. :)

Magion

Magion (1984)

Magion a Vega - pořady, na které nemůže dětská část mé duše nikdy zapomenout. Ovšem Magion mi vždy přišel o něco lepší..

Hip Hap Hop

Hip Hap Hop (1992)

Já tu Brettschneiderovou a celé Hip hap hop zbožňoval, ve své době jsem nevynechal snad jediný díl. Hádal jsem společně se soutěžícími a na konci jim záviděl ty kuličky.. chjooo, to byly časy.

Silvestry Vladimíra Menšíka

Silvestry Vladimíra Menšíka (1993)

Skvělý vypravěč, který své (naše) Silvestry dokázal a troufnu si říct, že i navždy dokáže nádherně okořenit humorem jemu vlastním.

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Kruciprdel, tak tohle tady ještě nebylo. Zdeněk Pohlreich, který je v oboru něco přes 35 let, se nechává zvát do restauračních zařízení a hospod, které zažívají krušné časy.. a má je dostat zpět na vrchol. Z každé faktické věty je jasné, že ví, o čem mluví. Jeho poznatky jsou věcné, často však bohužel opomíjené. Celé toto operování v kuchyni, na baru či u stolu je rozhodně poučné a zábavné, ta pravá zábava ale přichází, když se pan Pohlreich nasere a k sprostému slovu či vtipnému výrazu nejde daleko. Vrcholem je asi zatím "kluk, co si přišel hrát s kamením", i když je to tak trochu mimo mísu pořadu. A aby bylo jasné, o čem všem je řeč.. zde jsou hlášky: "Jestli chcete něco změnit, tak si tu hlavu votevřete, jo, vyndejte si ji ze zadku, začněte přemejšlet o tom, co změníte." "Co neumíte změřit, tak se nikdy nedodělá, to není krasobruslení todleto." "Vem si gumu a vygumuj si to z hlavy." "Hlavně to nezahustěte moc, jo, ať to není jak pudink nějakej zkurvenej."

Buly

Buly (1992)

Tvořit tak dlouhou dobu něco tak komplexního a každý rok přidat vždy něco navíc? Ode mě, jakožto hokejového fanouška, patří chlapcům z redakce sportu ČT velké díky.

Uvolněte se, prosím

Uvolněte se, prosím (2004)

Kraus je provokatér jak má být, je vtipný, trefný, správně drzý a dokáže si pozvat zajímavé hosty. Většinou mě nejvíc pobavil ten třetí - neznámý - exot. :)

Rozmarná léta českého filmu

Rozmarná léta českého filmu (2010)

Mně se tenhle pořad líbil. Hezky shrnul věci, které se sice dají zjistit kdekoliv jinde, ale udělal to za vás. :) Vše podal zajímavou a poměrně inteligentní formou, až mě skoro překvapilo, že za tím stojí Vachler, kterého opravdu nemusím. Jedinou výtkou, kterou bych snad podotkl, je fakt, že má pořad téměř ve všech případech (pár výjimek se najde) nekritický postoj vůči tvorbě české kinematografie, což je na škodu, vzhledem k tomu, že kromě několika dobrých filmů u nás vznikla i velká spousta sraček, o kterých se zde hovoří pouze jako o "ambiciózních projektech". :P Ale jinak palec nahoru, něco takového (spíše tedy pro laického diváka) tady chybělo.