Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (550)

plakát

The Gravedancers (2006) 

Jako jo, jen nechápu, proč duch mlátí své oběti pěstmi jak hospodskej rváč...

plakát

Děti ze stanice Leningradská (2005) 

Na takové věci je těžké aplikovat nějaké hvězdičkové hodnocení. Proto se jej protentokrát zdržím. Každopádně mě videa z Ruska ( včetně tohoto) stále přesvědčují o tom, že to je země neomezených možností v tom nejhorším slova smyslu.

plakát

Život bez končetin (2009) (TV film) 

Hodnocení 5 hvězdiček nepatří ani tak formě a stylu dokumentu, ale protagonistovi. Klobouk dolů!!!

plakát

Symetrie (2003) 

V podstatě kafkovsky laděný (bez vysvětlení) uvod se postupně mění (včetně hlavního hrdiny) na drsné (ale ne akční nebo krvavé) drama o ztrátě dobra a o tom, že zlo tam někde číhá i v tom nejsympatičtějším člověkovi. Stačí jen okolnosti a dere se na povrch.

plakát

Mrtvá zóna (1983) 

Chápu proces zkracování při adaptaci literárního díla. Ale Cronenberg nejen zkracoval, ale i dost upravoval a předělával. Nejen že tím zprznil vynikajicí knihu, ale zparodoval i sám sebe. Cronenbergovy filmy mám velice rád, ale tady mě opravdu zklamal. Doporučuji přečíst knihu a vyhnout se tomuhle filmu.

plakát

Vřískot 4 (2011) 

Myslím, že ten postmoderní meta-háv čtyřkovému vřiskotu docela prospěl. Minimálně o úroveň převyšuje ostatní soudobé velice modní a trendové "oživovací" (myšleno oživování starých legend) a remakové horory.

plakát

Pomáhat a chránit (2011) 

V podstatě se podepisuju pod komentáč Malarkeyho. Jen přihazuji jednu hvězdu navíc.

plakát

Muž odnikud (2010) 

Kdyby nebylo toho konce, dal bych tutově 4 hvězdy, nicméně naštvalo mě to. Stále se nemohu rozhodnout mezi 3 a 4. Dávám tedy 3,5. Jelikož tu tato volba není, tak musím zaokrouhlit na 4. Ale plnohodnotny 4 to nejsou.