Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 493)

Grand Prix (2022)

Ale jo, docela dobré. Hlavně díky Hádkovi a Kozubovi. Je to spíš o hercích než o ději. Pár dobrých fórů se tam našlo. Lehce nekorektní humor.

plakát

Dva světy (2017) (seriál)

Zajímavý námět. Sci-fi to ale není, je to hlavně špionážní záležitost. Škoda, že se to všechno nesfouklo v jedné sérii, do dvou to natahovat nemuseli. Bylo by to pak všechno svižnější a víc pohlcující. P.S.: Tyhle happy endy mám ale rád.

plakát

Dva světy - Série 1 (2017) (série)

Zajímavý námět. Sci-fi to ale není, je to špionážní záležitost. Škoda, že se to všechno nesfouklo v jedné sérii, do dvou to natahovat nemuseli. Bylo by to pak všechno svižnější a víc pohlcující.

Mimořádná událost (2022)

Být to kratší povídka, byly by to jasné 4 hvězdičky. Ze začátku moc pěkné a vtipné, jenže po čase (zejména když se přidá i dění mimo vlak) to sklouzne k nic moc záležitosti. Ale bylo to milé překvapení, tenhle druh humoru se u nás tolik netočí.

plakát

Flight of the Conchords (2007) (seriál)

Příjemně alternativní humor, ale po prvních dvou epizodách nijak nevtáhlo a do dalších se mi už nechce.

plakát

Gangy z Birminghamu - Série 5 (2019) (série)

Stejná záležitost jako předchozí série, jen Tom Hardy bohužel chybí. Škoda těch dlouhých zpomalených klišé záběrů, které mají ukázat, jak jsou všichni jó drsní, když jdou zrovna do akce. Ale musím uznat, že konec série byl konečně trochu zajímavý.

Cargo (2017)

Sice je to krapet klišoidní, ale přes to to nakonec docela i vtáhlo. Komorní drámo v neutěšené situaci.

Na cestě (2012)

Chybí tam atmosféra svobody při cestování, stopování, chybí tam požitek z jízdy a překonávání hor a plání. Celkově je vše dost zkratkovité. Škoda.

plakát

Gangy z Birminghamu - Série 4 (2017) (série)

Kamenná tvář Cilliana Murphyho začíná tu a tam roztávat, ale jinak je vše při starém. Nejzajímavější scény jsou s Tomem Hardym nebo Adrienem Brodym, zbytek projet většinou zrychleně

Ovládací panel