Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (3 145)

plakát

Bídníci (2012) 

Není možné, aby to zpívali naživo. Nebo je?

plakát

Mumie (2017) 

Zařekl jsem se, že si to nebudu spojovat s Mumiemi s Brandonem Fraserem a toho jsem se držel. I když mi tvůrci trochu házeli klacky pod nohy, když Jenny použila tu knihu, ta byla jasná. A film? Paráda! Nejprve to začalo jako solidní a hodně vtipná akční jízda, ale to brzy přešlo v soft hororovou část. T. Cruise standardně jede svoje a je prostě dobrej. Tady mu dopomáhá nádherná A. Wallis a sic krajně mimo dějovku Dr. Jekyll, v podobě R. Crowea (nevím, proč by měl být Jekyll-Hyde), ale byl... Efekty špičkové a mumie vynikající a musím říct, že S. Boutella ve své roli nádherná. Celé fantasy mi sedlo dost, líbilo a do posledních minut bavilo. I bych se těšil na pokračování !

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

Peckovní jízda. Když dáte v jedné akční komedii dvě takové držky jako jsou R. Reynolds a S. L. Jackson, nemůže to dopadnout zle. Sranda, akce, nudit se nebylo kdy. Dobrej nápad hlavně, to tu taky ještě úplně nebylo.

plakát

Ulice Cloverfield 10 (2016) 

Perfektní psychothriller. M. E. Winstead vynikající a celkově filmek šlape od prvních minut až do těch posledních. Fakt jsem koukal, co všechno z toho na tak malém prostoru vymáčknout a paráda, fakt paráda!

plakát

Voldemort: Origins of the Heir (2017) 

Mám tady ty funmade rád. A tady si dali tvůrci obzvlášť záležet. HP nějakou dobu spal a není špatné si připomenout nějakou takovou jednohubkou. Každopádně byť poloviční stopáž, kraťas o Snapeovi mi sedl víc. Čekal jsem trošku víc akce, ve výsledku se strašně moc mluvilo a mluvilo. Ale jinak super!

plakát

Vyšehrad (2016) (seriál) 

Perfektní satira na poměry v českém fotbale. Jako fakt jsem se chlámal díl od dílu, až jsem se prochlámal do toho posledního. Kuba Štáfek v životní roli. Musela to být hrozná prča to točit... Víc takových!

plakát

Thelma (2017) 

Dlouho jsem si na tento severský kousek brousil zuby. A nezklamal ani v nejmenším. Jednak je E. Harboe neskutečný kus herečky a dvak si už i v tomto věku dokázala namotat celý snímek kolem prstu a stejně diváky, jako jsem já. Nadšení. Temnota, ticho, hloubka.... fakt mě film přibil do křesla a vychutnal jsem si ho do posledních minut. Na 100% mi chyběl asi jen možná více roztáhnout a pojmout závěr... možná...

plakát

The Cake Eaters (2007) 

Je to ten typ filmu, který přijde, nechá za sebou výraznou stopu a zmizí. Škoda je, že stopa postupně mizí s ním. Za rok už nebudu vědět, protože těch filmů s podobnou tématikou je dnes víc a víc... Ale na výkon K. Stewart jen tak nezapomenu. Velmi silné, hluboké, krásné.

plakát

Sedm statečných (2016) 

Jsem rád, že se to nepokusilo ani v jediném dohnat nebo snad napodobit originál. O to lepší jsme měl z toho po delší době kvalitního westernu dobrý pocit. Super sestava. Vtipné, akční, nenudilo ani chvilku. Líbilo hodně a jsem za to, aby se točily další a další podobné filmy. Vůbec mi nevadí, když to chytne název nebo vzor v něčem, co za to stojí, jen ať se to nesnaží trumfnout.

plakát

Zůstaň se mnou (2014) 

Je těch filmů o těch mladých, co je život z ničeho nic naprosto zaskočil, nějak moc. Ale každý je pořád jiný. Ně+které se povedly, některé méně. Tento bych zařadil do šuplíku těch, co přece jen překvapily mile jak pojetím a příběhem, taky herci a jejich výkony. Líbilo hrozně moc. pro Ch. G. Moritz začínám mít slabost. Protože kde ji třeba chybí k "dokonalé" kráse, to dožene neskutečným hereckým výkonem. A ten příběh? Drsné, tvrdé, krásné, silné.