Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sportovní
  • Horor

Recenze (139)

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

O hodně přehnanější než první díl, jeden boj o život skončí, hned začíná jiný, děj předvídatelný. Zážitek v kině byl ovšem skvělý, charismatičtí herci a záporáci ušli. Film pro milovníky blockbusterů a dinosaurů.

plakát

Kazatel (2011) 

Nevím jak ostatním,alě tento snímek nepřišel špatný.Myšlenka filmu je dobrá a herecké výkony jsou průměrné.Přirovnal bych to k Resident evilu 3.Jediné co bych filmu vytkl, byla závěrečná scéna s motorkou jedoucí proti vlaku.Ale i přes to si myslím že se tento film povedl.

plakát

Kličko (2011) 

Jakože dokumenty nemusím, ale tenhle jsem si s chutí pustil a nelituji toho. Strhující dokument o bratrech Kličkových, o jejich kariérách a spojených životech.Perfektní, můžu jen doporučit 100%.

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Můj (zatím) nejoblíbenější film s Adamem Sandlerem, spolu s Trestnou lavicí. Miluju tuhle komedii, všechny postavy v tomhle filmu jsou skvělé, nápad je skvělý, scénář i režie, prostě vynikajicí. Moje oblíbená scéna je, když Sandler pauzne svého šéfa a profackuje ho, myslím si že v zaměstnání by se hodil více lidem takový ovladač. Skvělá práce. 100%

plakát

Kokosy na sněhu (1993) 

,,Někteří lidi nevěří, že jamajskej bob zvítězí." Ano skvělý snímek, který vždy mile rád pustím.

plakát

Konečná (2013) 

Zklamání. Od tohohle filmu jsem čekal víc, čekal jsem že to bude přehláškované, akce tam bude jak máku, ale ono nic a nebýt Arnolda a Petera Stormara dám jen 2*. Mylsel jsem že to bude comeback jak se patří, ale co bych mohl čekat od Guvernátora. Ale abych jen nekritizoval, Arnold svoji roli zvládl a závěrečný "fight" byl také skvělý, na stará kolena toho zvládl celkem dost. A na závěr bohužel musím dodat, že nikdo nemládne, všichni stárnou a vyvíjí se. Jak je vidět vyvíjí se i fanoušci filmových žánrů a těch co milovali akční 80 je velmi málo, stačí se podívat na tržby tohoto snímku. Chce se mi brečet, akční žánr je mrtvý, nechť žije stmívání!!! 75%

plakát

Kouzelníci (2013) 

Ano, tohle hodnocení pár mých přátel uživatelů naštve, ale co. Pro vysvětlení, Steve Carell je můj oblíbenec a i když tenhle film není výslovná pecka, určitě to není ani žádný propadák. Zasmál jsem se a užil si tento snímek. Sedlo mi to. 4*

plakát

Kráčející skála (2004) 

Chris Vaughn v podání Dwayna Johnsona nemá chybu.A jeho přítel Ray (Johny Knoxville) tomuto filmu dodává šmrnc.Nejlepší a klutovní scéna filmu je, když Chris vrazí do casina s malým trámkem v ruce a vyřídí celou ochranku.Podle mě jasných *****.

plakát

L. A. - Přísně tajné (1997) 

Ano Guy Pearce, jak já toho herce zbožňuju. A Russell Crowe je také skvělý herec, jenže nejvíc ze všech v tomhle filmu se mi líbil Kevin Spacey. Moc filmů jsem s ním neviděl (zatím bohužel), ale tohle nemělo chybu. Podání jeho postavy a jeho vizáž, prostě byl skvělý. Tenhle film, který se točí kolem detektivů a mafie je vážně skvostný a vůbec se nedivím takovému velkému hodnocení :)

plakát

Mac a já (1988) 

Můj nejoblíbenější film s mimozemšťanem z dětství.Na druhém místě je Spielbergův E.T.Vždycky když mám chut tak si tento kousek pustím a vzpomínám na to, jak jsem ho neskutečně hltal.Mimozemšťan Mac a jeho lidský přítel Eric.Vynikající film.