Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (529)

plakát

Admirál (2008) 

Jsem zklamaná, protože jsem nečekala, že to bude romance na způsob Doktora Živága a boje občanské války že zde budou pouze jako působivé pozadí k mimomanželské lásce! Mimochodem tento vztah nebyl tak idylicky nevinný, jak by se mohlo zdát, Anna Timirjovová nebyla naivní dívenka, jak je ve filmu líčena. V r. 1918 se rozvedla se svým manželem Sergejem Timirjovem a bezohledně ho opustila stejně jako jejich maličkého, teprve čtyřletého synka Vladimíra. S Kolčakovem nemohli uzavřít nový sňatek, neboť i on byl ženatý a také měl se ženou Sofií syna Rostislava. A tak odjeli Kolčakov a Timirjovová v témže roce aspoň na "svatební" cestu do Japonska. Admirál je ve filmu vylíčený jako velmi zbožný člověk, ale toto jeho nečestné jednání se bohužel se zbožností příliš nesrovnává!

plakát

Affair in Trinidad (1952) 

"Láska je něco, co se musí udržovat, a my ji neudržovali..."

plakát

Agatha Christie's Poirot - Bonboniéra (1993) (epizoda) 

Všechno je v tomto díle neobvyklé: děj se odehrává v minulosti, Poirot je mladý, v uniformě, Japp dostává vyznamenání, chybí Hastings... o samotné zápletce raději nebudu z důvodu utajení mluvit! Velmi vydařená epizoda!

plakát

Agatha Christie's Poirot - Dáma se závojem (1990) (epizoda) 

Hercule Poirot "na druhé straně barikády", dokonce v cele jako zločinec a dokonce bez navoskovaného kníru. Ale i v tomto případě neuvěřitelně okouzlující!

plakát

Agatha Christie's Poirot - Dobrodružství claphamské kuchařky (1989) (epizoda) 

První díl seriálu. Všichni hlavní představitelé jsou mladí, však celý seriál se bude filmovat dobrých 25 let a to už je znát! Poirot je milý, svérázný jako bude vždy a kapitán v tomto díle dostává pořádně na frak: "Vaše malé šedé buňky, Hastingsi, dnes nepracují, dostaly malou dovolenou, že?"

plakát

Agatha Christie's Poirot - Krádež královského rubínu (1991) (epizoda) 

HERCULE POIROT JE JEN JEDEN. A TO JSEM JÁ! - - - Přivést si na Vánoce Hercula Poirota jako hosta, no, může být něco lepšího? Uhlazené chování a šarm malého Belgičana vyniká ještě víc ve společnosti neotesaného egyptského prince. Snad ještě více než kdy jindy zábavný, roztomilý Poirot!

plakát

Agatha Christie's Poirot - Pět malých prasátek (2003) (epizoda) 

V každé situaci laskavý a šarmantní, geniální Hercule Poirot, má láska! Ano, pravda vždycky vyjde najevo, i po čtrnácti letech. Skvěle napsaný scénář, skvěle obsazené, skvěle zrežírované! Skutečný požitek!