Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Café de Flore (2011) 

Hodně podobné filmu Chaotická Ana, který se mi taky moc líbil. Cafe de Flore mě o dost víc oslovil. Takový ten typ filmu, který ve vás něco zanechá a musíte o tom přemýšlet, jestli se něco podobného neděje ve skutečnosti. .

plakát

Rozkoš v oblacích (2013) 

Píšete, že nuda a bez nějakého sdělení, ale sdělení tam bylo, chtěl nejspíš ukázat jak se chovají lidé, pokud ví že za pár minut zemřou, jak se změní a odhalí, snaží se ještě něco stihnout.. .to se mi na tom líbilo . . .Jinak jeden z jeho slabších filmů, bohužel.

plakát

Temné nebe (2013) 

Mě se to líbilo. Po dlouhé době dobrý horor.

plakát

Lesní duch (2013) 

Ztráta času, pritimivní děj, kdy partička mladých lidí přijíždí do lesa a samozřejmě do osamělé chaty a něco začne dít. Pár lidí tomu věří, a samozřejmě pár ne. Nemůžou odejít, protože se rozvodnila řeka. Naprosto předvídatelný děj. Tento film je založen na litrech krve a nechutnostech, které se můžou líbit leda nějakému úchylovi. Přehnané. Pro mě je horor něco jiného než krvavé jatka v jednoduchém ději, kdy se samozřejmě zachrání pouze jeden člověk. Film šlo udělat daleko reálněji. Zklamalo.

plakát

Našrot (2013) 

to měla být komedie ? nebylo tam snad nic, co by mi přišlo směšné. . slabá snaha o Pařbu ve Vegas. .

plakát

Bezpečný přístav (2013) 

moc přeslazené, chvíle mi přišlo že je to snad nějaký film Rosamundy Pilcher, zdlouhavé, chvílema nudné. . Závěr se dal očekávat. Nejlepší herecký výkon byla ta malá holčička.

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Snaha natočit další Stmívání. . Hrozné herecké výkony, celkově jednoduchý děj a hlavně hl. hrdina a hrdinka věděli po 5 min. filmů že se milují a on ji zná jak sebe? trapné . .

plakát

Na dřeň (2012) 

Nějak mě to nenadchlo, hlavní hrdina působil jako buran. Celkově bez děje.