Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Tajemství kruhu (2011) (seriál) 

Nápad dobrý, ale největší kámen úrazu je v postavách, které si nedokážu oblíbit a nepomáhají tomu ani herci (obzvláště kluci), kteří se předhánějí v tom, kdo bude mít ve vlasech víc gelu a upřenější pohled.

plakát

Casablanca (1942) 

Kultovní film, ale mně to nijak nezasáhlo, nedojalo. Přišlo mi to neúplné a tu velkou lásku jsem jim nějak nevěřila...

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

Klišovité, roztomilé, napínavé, návykové, prostě guity pleasure...

plakát

Transformers 3 (2011) 

Jedna a půl hvězdy za vizuál a nohy té holky s šíleně dlouhým příjmením. Nic jiného než třískající se roboty a zmiňované nohy si nepamatuju (ono tam toho stejně o moc víc nebylo). Ale s tempem ničení to vidím tak, že ve čtverce už budou devastovat celou planetu.

plakát

Green Lantern (2011) 

Komiksy mám ráda, ale tohle? Nesnáším filmy, kde zvítězí vizuál nad obsahem. Děj: Podceňovaný Reynolds dostane lucernu (ještěže název nepřeložili jako Zelená lucerna :D) a pak s kulometem útočí na největší zlo, načež ho zdolá a...doufám, že nebude dvojka. Navíc Reynolds pro mě opravdu NENÍ nejvíc sexy muž světa.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Čekala jsem teda o hodně víc. Podle traileru jsem si myslela, že to bude vtipné a svěží. Vtipné to občas bylo (ale jen ty hlášky, co už byly v traileru), ale jinak to bylo srašně předvídatelné a sentimentální. Nevím, co vidí amíci na dětech, které se zamilovávají a všichni je pak berou strašně vážně...wtf? To radši měli víc minut věnovat Goslingovi a jeho břišákům. Taky jsem byla zklamaná, že Emma Stone tam byla asi tak deset minut. Jinak ta bitka těch chlapů byla vtipná.

plakát

Sesterstvo putovních kalhot 2 (2008) 

Jednička byla celkem dobrá...ale tohle? Klišé, klišé, klišé. Smála jsem se v nesprávných okamžicích. A ty džíny jsou ohyzdné.

plakát

Ospalá díra (1999) 

Opravdu skvělý film. Johnny Depp, jako omdlévající detektiv se svými vlastními nástrojemi, se mi moc líbil. Film je plný atmosféry, useknutých hlav a skvělé hudby. Pro mě nejlepší Burtonův film.

plakát

Jezero smrti (2008) 

Mám ráda spravedlnost a pořádek, takže jsem většinu filmu morálně trpěla. Ale zas na druhou stranu jsem měla chuť sama ty hajzlíky zamordovat. (Taky proto, že zabili Fassbendera :-) I když jsem trpěla s hlavní hrdinkou (odnesly to moje nehty), většinu času mě velice štvala. Já vím, že to má ve scénáři, ale to se fakt musela v tom lese chovat tak hlučně, běhat jen po stezkách, zbytečně vyčkávat a dívat se, jak jejího milého mordují? A samozřejmě její největší chyba, na kterou dojela, že důvěřovala cizím lidem. Jinak celkem pravdivý a drsný náhled na lidi, kteří nemají žádné svědomí a morální zásady. Takoví lidé prostě jsou, ale i tak je vždy trochu šokující sledovat, čeho jsou schopni. A to, jak si vytáhla ten trn z nohy...klobouk dolů.