Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři nejlepší přítelkyně právě dokončily první ročník univerzity a připravují se na léto plné vzrušení. Bridget (Blake Lively) odjíždí do Turecka kvůli archeologickým vykopávkám. Carmen (America Ferrera) má plné ruce tvůrčí práce díky letnímu představení ve Vermontu. Lena (Alexis Bledel) potkává novou i starou lásku ve škole designu na Rhode Islandu. A uprostřed New Yorku dělá Tibby (Amber Tamblyn) pokroky ve svém vztahu s Brianem. Láska, smích, slzy a jedny putovní džíny udržují pevné pouto mezi dívkami, ačkoliv jsou od sebe vzdáleny na míle daleko. Druhý film podle bestseleru Ann Brashare vám padne jako ulitý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (73)

Smok 

všechny recenze uživatele

Štvorica (herecky) nevýrazných hlavných hrdiniek, ich dojemné nefalšované kamarátstvo, ktoré utužujú putovné šťastné nohavice a "neobyčajné" životné príbehy. WTF? 1* za to že som pochopil, že s Americou Ferrera sa v Škaredej Betty maskéri moc nenatrápili a za to, že obrázky na tomto dvd sa hýbali... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mánie druhých dílů slavnějších filmů, kdy se točí přímo na video s no-name herci a štábem, pokračuje. Podle knih Ann Brasharesové zde máme nový prázdninový příběh čtveřice dívek, jimž překvapivě padnou všem dokonale jedny rifle. Jedna z nich jede do Hollywoodu na herecký kurs, druhá se vydává hledat babičku, další prožívá první lásku, a ta poslední letí do Řecka na pohřeb dědečka, ale seznámí se s krásným mladým Řekem. A zde, v nádheře ostrova Santorini, se holky zase všechny sejdou, aby zjistily, že nějaké kalhoty - a dokonce ani hezcí kluci - nejsou potřeba, hlavně když jim vydrží dívčí přátelství. Podobně nasládle, jak zní příběh, vyznívá i samotný film. Což nemusí být na škodu pro ty, kteří podobné typy filmů mají rádi. Santorini je skutečně efektní kulisou se svými bíle natřenými domky s modrými dveřmi a výhledy na tmavě modré moře, je léto a kamarádství dívek nečeří žádné větší dramatické či psychologické problémy, jež by je krutě prověřilo. Zkrátka prázdninový příběh pro holky, který neurazí, může potěšit a žádné větší ambice si ani neklade. Disk načíná protipirát, trailer na Blu-Ray, a z bonusů se dozvíme, jak si všichni natáčení užili (bodejť by ne). Přesvědčí nás o tom dokument o natáčení na Santorini (4:25), a dokonce i vystřižené scény s úvodem režisérky (8:30) či nepovedené scény (4:05) - všechny bonusy mají CZ titulky. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rachel Portman: 1. Rock & Roll Eric Hutchinson ,2. Together Michelle Branch ,3. Sunset Man James Otto ,4. No One's Aware Jack Savoretti ,5. Warm Whispers Missy Higgins ,6. Friday Night Craig David ,7. Sister Rosetta (Capture) Noisettes ,8. 5 times out of 100 Hot Hot Heat ,9. Girls Just Want To Cyndi Lauper ,10. You Are Mine Mute Math ,11. Strange & Beautiful Aqualung , ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Čtyři nejlepší kamarádky z dětství, které se rozutečou do světa na vysoké školy a jediné, co je spojuje jsou kalhoty, které si pravidelně mezi sebou posílají a do kterých se zázračně každá vejde (i ta s největší zadnicí). Sledujeme jejich vzestupy a pády, lásky a zklamání, hádky a následné opětovné spřátelení. Na nudné sváteční dopoledne dobré, pokud potřebujete vypnout mozek. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mám pro tyhle sympatický holky a jejich příběhy jakousi nepřekonatelnou slabost. Slabost a pochopení pro všechno, co prožívají, co cítí, co vyjadřují, jak jednají, čím procházejí... Neznám původní předlohu, ovšem autorka se očividně dobře vyznala ve vnitřních stavech dospívající duše a jejích typických i netypických pocitech, kterými je člověk v konfrontaci s různými situacemi zaplaven. Film zručně servíruje jednu přívětivou scénku za druhou, z níž postupně skládá celkovou atraktivní mozaiku směřující ke zdárnému konci společného příběhu, a i když místy lehce sklouzne k poněkud okaté sentimentalitě a situační narafičenosti, dá se mu to s klidným svědomím romanticky oblažené duše odpustit. Poslední scéna filmu, v níž holky zahučely do vody, se spontánním výbuchem smíchu Americy Ferrery, který zaručeně neměla ve scénáři, prozrazovala, jak si samy museli natáčení srdečně užít. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně se členkou kapely The Cheetah Girls Adrienne Bailon můžete vidět fitness DVD Byou (2006) její společnice ze skupiny Sabriny Bryan. (HappySmile)
  • Bridgetina otce hraje Ernie Lively, opravdový otec herečky Blake Lively. (HappySmile)
  • Bridget (Blake Lively) chodí na Brownovu univerzitu, Serena van der Woodsen, kterou ztvárnila Blake Lively v seriálu Super drbna (od r. 2007) také uvažuje o studiu na této škole. (Aknah)

Reklama

Reklama