Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (315)

plakát

Muž, který stál v cestě (2023) 

Pozitivní več je ta, že příběh komunistického monenklutarního kadra Františka Kriegla je vyzněn proukrajinský a častečně antikomunisticky. Ale s glorifikaci tohoto člověka hluboce nesouhlasím. Navíc tento člověk šiřil komunismus ve Španělsku, Číně, Kubě a samozřejmě i u nás. Mimo jiné byl zastupcem velitele Lidových Milici. To, že byl haličský Žid ho neomlouvá. A proč hodnotím jak hodnotím? Protože jsem antikomunista.

plakát

Devadesátky (2022) (seriál) 

Klasická levičacká až komunistická kritika počatku tržního hospodářství u nás. Policie byla prolezla starými strukturami a odmítám černobílý pohled na vznikající podnikatelskou elitu. Spousta těchto tvz. mafiánů věnovala nemalé finanční prostředky nekomunistickým a protikomunistickým subjektům. I díky ním se KSČM a dalším nepodařilo získat masovější podporu.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Drsná frajerská americká klasika v trochu novým vohozu, ten ale nevá. Je totiž docela cool. Film pro velký plátno.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Fajne milé pěkne atd. Ale na druhou stranu Nic převratnýno, je to asi něco jako Tron mixli Ready Player One a možná nějakou trhlou reality šou.

plakát

Godzilla vs. Kong (2021) 

Je to takovej normamalní klasickej blockbusters. Popcornovej, na kterej se chodí do kina na velký plátno. I když zas tak nezaujme.

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Liga spravedlnosti Zacka Snydera  vs jen Liga spravedlnosti je těžké rozhodovaní, protože mi to přijde moc stejné, totožné.

plakát

Ochránce - Mužská záležitost (2021) (epizoda) 

Zase taková, tak trochu komunistická propaganda o tvz. antifeminismu a korupci. Vzhledem k volbám 2021, se ale blízká na nové lepší časy bez komunistů v parlamentu. Čenský věrohodně chlapský.

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Tak matoucí je název stejný název jako Sebevražedný oddíl z roku 2016. Ale to je drobnost. Obsazení dobrý. Fajn biják je to. Fajn, že je tu Margot Robbie. Opět njlepší Harley Quinn.

plakát

Zátopek (2021) 

Tak bohužel už i na Zátopka došlo. Co napsat a neurazit, nelhát a neglorifikovat komunisty. No mě se vlastně neliobí, tak ho neglorofikuju. Zátopka.

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Bezva akční film, co zaručeně zvedne náladu milovníkům tohohle žánru. Hlavní představitele jsou k šežraní.

Ovládací panel
43. nej uživatel Německo
4 body