Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Oblíbené seriály (9)

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Můj nejoblíbenější seriál... první dvě série jsem dokoukal až zpětně během rozkoukané sedmé série, ale vůbec to nevadilo... miluju fantasy motivy a tohle je prostě supr... Supernatural nešetří ani vtipem pro odlechčení situace... opravdu vynikající seriál!!!!

Odbor městské zeleně

Odbor městské zeleně (2009)

Soooo epic!!! Ron Swanson je naprosto skvělej! Nejvíc nedoceněný seriál, co jsem kdy viděl. Perfektně napsané postavy, bezkonkurenční humor a Swanson navíc. Parks and Recreation hltám během zkouškového a vyplňuje ty tolik oblíbené "přestávky" mezi učením. Někdy i na pár hodin.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Nejlepší komediální animovaný seriál... viděl jsem snad všechny díly a nepřestávám se smát... D´oh...

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Seriál, u kterého rozhodně není nutností přečíst knížky, abychom věděli oč jde. K seriálu mě nalákal kamarád ještě před premiérou prvního dílu a od té doby jsem netrpělivě čekal na další a další díly. Hra o trůny překvapuje příběhem a náhlými zvraty, které jsou pro ty, kteří nečetli knižní předlohu naprosto šokující. Díky tomu, že je seriál od HBO, nešetří se zde násilím ani nahotinkami.

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Proč je kolem toho takový povyk, říkal jsem si. Neviděl jsem jediný trailer, nevěděl jsem, že něco takového má vůbec vyjít. Nechápu, jak mi něco takového mohlo uniknout. Tahle několikahodinová jednohubka mě zase jednou přikovala k obrazovce ať už počítače či mobilu a během pár dní byla slupnuta. Člověk zkrátka chce pořád vidět víc a zajímá ho, co se ksakru děje a jak se vlastně všecko vysvětlí. Pro mě neznámé duo bratří Dufferů na mě rozhodně zanechalo stopu a já jen doufám, že se bude pokračovat ve velkém! Netflix prostě dokazuje, že ví...

Sexuální výchova

Sexuální výchova (2019)

Tohle by nemělo uniknout žádnému dospívajícímu jedinci dosahujícího při nejmenším průměrné inteligence (aneb takovému, který se při slově sex, vagína, penis nebo klitoris nezačne hystericky řechtat). Hlavním tématem seriálu je skutečně sex, což může být pro leckoho odrazující, protože se necítí s tímto tématem stoprocentně pohodlně. Když seriálu ale dáte šanci, objevíte v něm příběhy, se kterými se dokážete ztotožnit, vcítit se do nich či si z nich odnést cenné ponaučení. Sex education je vtipná, nenáročná, naučná, příjemná a úsměvná podívaná, která rozhodně stojí za zkoušku.