Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Romantický

Recenze (158)

plakát

Žít (2022) 

Na mě hlavně ke konci až příliš expresivně dojemné. Výborná hudba.

plakát

Aftersun (2022) 

Zbožňuju artove filmy, ale toto...ne, toto ne.

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Kvůli těm příšerným stereotypům a sexistickým narážkám, kterými jsou české komedie bohužel prolezlé skrz naskrz, ubírám jednu hvězdu. jinak by to byla solidní černá komedie.

plakát

Dům u jezera (2006) 

To je zkrátka úplná klasika. Jeden z nejkrásnější romantických filmů. Citlivý, něžný...Sandra i Keanu jsou k pomilování.

plakát

Duna (2021) 

Filmů, od kterých bych nedokázala odtrhnout oči, neboť mě jejich děj tak smetl, skutečně moc není. Musím vyzdvihnout zvuk.

plakát

Písně země (2023) 

Reklama na norské fjordy s neuvěřitelnou kamerou. škoda že v posledních 20 minutách tomu spadl řetěz.

plakát

Jeanne du Barry - Králova milenka (2023) 

Johnny Depp je zkrátka Pan herec. Parádní kamera, výborná hudba, o kostýmech a kulisách netřeba mluvit. Charismatická Maiwenn, která si získá úplně každého. Strhující romantická podívaná.

plakát

Elvis (2022) 

Jedním slovem, wow. Nejvíc mě dostala lehce avantgardní kamera a ten střih, plus výborně zvládnutá nelinearita vyprávění. Výjimečné výkony Hankse a Butlera netřeba dále komentovat. To byla panečku podívaná (a poslouchaná)!

plakát

Fabelmanovi (2022) 

Velmi dobře řemeslně zpracovaný, lehce poetický snímek. Maličko na mě pomrkává příměr s Postřižinami. Brilantní Michelle Williams. Nicméně jinak vlastně tak trochu nuda - žádná zápletka, žádná gradace, rozuzlení - I když to nebyl ten druh filmu, který by byl vystavěn na tomto klasickém schématu. Znovu vidět rozhodně nepotřebuji.