Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Dokumentární

Recenze (96)

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Jedna z mála nových českých pohádek, která má děj a vtip a která mě už třetím rokem strašně baví. Dvojice Trojan a Dvořák opět nezklamala. Anděl páně 2 podle mě dokonce předčil už i tak skvělou jedničku.

plakát

Anima Mundi (1992) 

dokumenty o přírodě všeho druhu prostě miluji.. tady mi tedy byla malinko nepříjemná zvolená hudba a chaotické záběry, ale tuším, že to byl účel, takže za mě dobrý a kousek :)

plakát

Avatar (2009) 

Jednou bych si taky přála odjet na nějakou svoji Pandoru...

plakát

Babe - galantní prasátko (1995) 

Prasátko babe mě vážně dostalo :D. Původně jsem totiž myslela, že to rozhodně nebudu schopná dokoukat do konce, než mi asi v půlce filmu došlo, že jsem tomu malýmu čuníkovi podlehla stejně jako ty blbý ovce :))

plakát

Bez kalhot XXL (2015) 

Tenhle film je hrozná p*del, i když se děj rovná nule. Jenže pro úsměv (a tělo :D) Channinga Tatuma odpustíte režisérovi cokoliv :))

plakát

Bezpečný přístav (2013) 

Tahle "Sparkovina" je teda pěkná volovina :) Utrpení to dokoukat, ani nevím, co bylo horší, jestli trapný děj nebo strašné herecké výkony. Jednu hvězdu za "závěrečné překvapení", to bylo jediné fajn :)

plakát

Bez věcí nad věcí (2018) 

Hodnotím srdcem za plný počet, protože a) jsem u toho neusla b) miluju filmy s hlubší myšlenkou c) oprášila jsem svoji chabou znalost němčiny d) už dlouho tvrdím, že čím méně věcí mám, tím jsem šťastnější d) ti dva jsou fakt sympoši

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Bohemian Rhapsody mě naprosto a totálně odrovnala. Už dlouho jsem neviděla tak nádherný a do posledního detailu doladěný film. Ve filmu je spoustu vtipných scén, stejně jako těch dojemných. Tajně jsem si v kině utírala slzy, když Freddie zpíval: "Goodbye, everybody, I've got to go, gotta leave you all behind and face the truth..." Tohle se nedá popsat, to se musí vidět. A že je ve filmu pár nesrovnalostí, to mně žíly vůbec netrhá, já jsem si na svoje přišla na 110%. P.s. samozřejmě jsem po návratu z kina koukala do půlnoci na záznam Queenů z koncertu Live aid, protože to ani nešlo jinak :))

plakát

Bukowski: Born into This (2003) 

Buka čtu od svých nácti let, kdy jsem jej tajně brala svýmu staršímu bráchovi, a stále se k němu ráda vracím, cituji ho a doporučuji všem, kdož dokáží ocenit spisovatele s duší aneb "svět patří těm, co se neposerou." Nebudu tedy vůbec přehánět, když řeknu, že dokument o Hankovi byl pro mě balzámem na duši..