Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (3 179)

plakát

Gentlemani (2019) 

Moc hezky poskládaný, výborně zahraný a skvěle vypointovaný příběh o velké hromadě marihuany a lidí kolem ní. Až na tu hiphopovou vsuvku není tomu co vytknout. Někdejší buldozerista ženských srdcí Hugh Grant v nezvyklé, ale výborné roli. Srát na hiphop, po zralé úvaze dávám plný počet *.

plakát

Vymítač (2017) (seriál) 

Polský South park je ještě absurdější a dost možná i vtipnější, než americká kultovní série. Humor je přímočařejší a jednodušší a pro lepší zábavu je důležitá znalost "jązyka polskiego", protože bez znalosti polštiny je zážitek poloviční. Titulky to nezachrání.

plakát

Salem - Season 2 (2015) (série) 

Temnější, dramatičtější a zajímavější, než první série. Pravda, stále tam chybí lepší hororová atmosféra, ale vše je nabito událostmi a proto se mi to dost líbilo. A jestliže jsem po prvním dějství váhal, jestli se podívat na to druhé, tak na třetí setkání se salemskými čarodějnicemi se vyloženě těším.

plakát

Bídníci (2019) 

Sladká Francie, země opojného vína, žhavých žen, snílků a světoznámých umělců. Bejvávalo! Jisté je, že Francie (a nejen ona) si nasrala do vlastního hnízda a přejmenování na Francouzský islámabád je již na dohled. Pět hvězd nedávám proto, že by se mi ten film tak líbil, naopak je mi z něj smutno. Dávám je proto, že je to výborně natočeno a od klíčového "incidentu" děj nedává divákovi vydechnout. Už jsem měl strach, že se dá opět za pravdu panu "spravedlivému", ještě že to skončilo tak nějak remízou, protože hledat vítěze a pravdu, to už opravdu nelze.

plakát

Máma (2019) 

Zase jen z hororů (?), u kterých až úplný závěr zachraňuje od odpadu. Pomsta za někdejší velká ponížení bývá sladká, ale musí se dotáhnout až do konce.

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Svým způsobem vyprávění u nás naprosto neviděným je toto dílo vyjímečné a unikátní. Příběh malého Josky, se kterým se život fakt nemazlí je v mnoha momentech velmi silný. Člověku se nechce věřit, že všechno to mohl vůbec přežít. Je zajímavé sledovat, jak se ustrašený kluk vlivem mnoha špatných zkušeností mění v chladného až cynického chlapce. Václav Marhoul odvedl výbornou práci a ať se to někomu líbí nebo ne zasloužil si všechny ty pocty, které za ni dostal.

plakát

Nebe s.r.o. - Série 1 (2019) (série) 

Poměr vtipů dobrých, většinou černých, cynických k trapným (například sračka pána Boha) je zhruba 5:1 a tak se lze pobavit velmi dobře. Trochu mi vadilo, že z Boha udělali totálního, bezcitného dementa. Možná mohli zvážit nápad, aby alespoň na žávěr měl rozhodující podíl k záchraně Země, ale to jen můj návrh.

plakát

Jiří Suchý - Lehce s životem se prát (2019) 

Jiří Suchý je žijící legendou! Všestranně nadaný umělec bilancuje celý svůj život a kariéru a bylo to pokoukání veskrze příjemné a ikdyž jeho písně nepatří prioritně do mého zájmu uznávám, že některé se stanou nesmrtelnými a to zcela poprávu!

plakát

Po životě - Série 2 (2020) (série) 

Úpřimně jsem doufal v nějaký vývoj. Bohužel, Tony se pořád stereotypně lituje (možná ještě víc) a nedokáže se odpoutat od zemřelé manželky a je tak stále na hraně sebevraždy. Také vtipů, aspoň se mi zdá, ubylo. I tak mám tento seriál moc rád.

plakát

Chata (2019) 

Když vezmete psychicky nemocnému člověku antidepresiva a hezkým "vtípkem" se chcete pomstít nenáviděné "skoromaceše", pak se následkům nemůžete divit. Na začátku a na konci šokující události, ale jinak téměř po celou dobu ukrutná nuda.