Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (3 181)

plakát

Ruská panenka (2019) (seriál) 

Časová smyčka je zřejmě stále v kurzu. Trvalo mi tři díly, prakticky od Alanova vstupu do děje, než se mi to začalo líbit. Pak to však nabralo obrátky a nezastavilo se to až do výborně vypointovaného konce. Jistě, člověk má vždycky na paměti "Hromnice" a neubrání se srovnávání. Takže této úrovně to zase nedosáhlo, ale já se bavil a to je podstatné. Jediný problém jsem měl s Nadiou, byla mi nesympatická a její výkon jsem jí nevěřil.

plakát

The Russian Bride (2019) 

Celé to na mě působilo amatérským dojmem. Takový splácaný scénář, který moc pohromadě nedrží a maskrující, zběsilá Nina to posledních patnácti minutách příliš nevylepšuje.

plakát

Kde jsem doma (2020) 

Javier byl v reklamě pojmem, ale zdá se, že je za zenitem a o jeho nápady už nikdo nestojí. Přichází pád! Stěhování z krásného velkého bytu do levnějšího a škrty v rodinném rozpočtu pro nedostatek peněz. Nechce se jen tak s tím smířit. Hlavně byt s krásným výhledem mu přirostl k srdci a protože mu zůstal klíč, začíná jej navštěvovat, ikdyž v něm bydlí už někdo jiný. Začíná neuvěřitelné drama, nad kterým stále ještě kroutím hlavou a nevím jestli by něco takového bylo možné doopravdy. Každopádně výborný film!

plakát

V koutku srdce (2018) 

Danny je propuštěn, ale má "obojek" na noze a tak musí sekat dobrotu. Krom toho ještě supluje tatínka jedné drzé -náctileté holce, jejíž otec také bručí. Chrání ji tak vehementně, takže když je Claře ublíženo vyřeší vše po svém a divákovi je hned jasné, za co nejspíš Danny seděl ve vězení. Moc zajímavý příběh jednoho neotřelého vztahu.

plakát

Lov (2020) 

Je hodně lidí, kteří věří konspiračním teoriím. Jasně, Američané nebyli na Měsíci, ale vše natočili ve studiu, 11.září si sami zhodili ty dva "paneláky" a celý svět řídí ilumináti a židé. A právě jednu takovou vymyšlenost chce uvést do praxe parta lidí, která na tu konspiraci doplatila. Hodně dobrý masakr, který se občas zadýchává a opět se tu vyrovnává genderová nerovnost (ženy jsou chytřejší a silnější, muži jsou ti "assholové"), ale zábava je to skvělá.

plakát

Dekameron (1971) 

Čištění velkého džbánu, "slavík" chycený do ruky nebo proměna ženy v kobylu jsou solidní, jinak nic moc.

plakát

Stáhni a zemřeš (2019) 

Mít to lepší, temnější atmosféru chrochtal bych blahem. Vem to čert, že se tu vykrádá Nezvratný osud, ale bohužel kromě hezkých, strašidelných scén se to tváří jako romantika z high school. Final countdown byl však v závěru aktualizováno a tak ve "dvojce" se snad polepší.

plakát

Řbitov zviřátek (2019) 

Film z roku 1989 byl dost možná jednou z příčin, že jsem se stal hororovým fanouškem, tak se mi líbil. Je to už ale hodně dávno a je docela dobře možné, že si jej idealizuju a doopravdy tak dobrý není. Remake byl dost dlouhou dobu velká nuda a jen tu a tam se dalo poznat o jaký žánr vlastně jde. Leč poslední půlhodina sbírá ztracené body z předešlých minut a daří se jí to náramně. A to tak, že jsem přihodil jednu hvězdu navíc. 3 a půl *.

plakát

Pod vodou (2020) 

Čekal jsem podmořského vetřelce a v podstatě jsem jej i dostal. Kvalit Scottova díla to však zdaleka nedosahuje. Příšerky byly sice moc hezké, zvláště ta jejich "máma", ale přes veškerou snahu se nepovedlo vnést do toho více napětí. Fanouškům genderové rovnosti musí srdce zaplesat, když na závěr dvě silné ženy táhnou mužského slabocha po mořském dně, aby ho zachránily.

plakát

Musa (2017) 

Vcelku nápadité, ale ne příliš hororové. Snaha o temný příběh o múzách, které mají člověka políbit a ten pak má být schopen nějaké tvůrčí, kulturní kreace. Ne vždy to musí být pravda.