Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Je pravda že HIMYM čím je novější tak už tomu chybí ta správná sranda z 1-4 serie ale pořád je to serial na který bych se mohk dívat od rána až do večera tohle prostě neomrzí a věřím v to že některé hlášky už tu budou navždy. PS: ten český dabing mne zabíjí :D není špatný ale už jsem si nějak zviknul na originál :). super serial. How I met your mother byl, je a bude skvělý serial.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Jedinou věc na simsonech nnechápu 22. serii co jsem viděl v češtině jsou stále skvěle a ještě do toho zmákli film který není o nic horší než normální díly. Jak to ti jejich tvurci dělají to nechápu. Už od děcka jsem se na to koukal a asi se na to budu koukat i jak mi bude 80 let. Nemá to chybu

Zákon gangu

Zákon gangu (2008)

skvělý serial. baví mne to je to sice někdy až moc ale co už televize se bez některých věcí neobejde. má to děj a nebýt internetu tak bych si asi ukousal prsty jak bych čekal týden na další díl. ale jsem rád že internet existuje a ten český dabing muže jít do pryč o proti originálu :)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

další skvělý seriál ú kteréého se někdy smíchy válím po zemi a když ne po zemi tak mám křeče v obličeji od smíchu. vím že to nemusí sednout každému ale dát odpad u TBBT je asi to samé jako dát odpad u Simpsonů.