Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (76)

plakát

Robin Hood (2006) (seriál) 

Tak si říkám, jestli to vlastně nebyl komediální seriál, jen to většina diváků nepochopila. Protože jinak si to nějak nedovedu vysvětlit. Tedy jeho obsah. Mariana v kalhotách trénující bojová umění? Černoši ve středověké Anglii? Tohle skutečně nemohl nikdo myslet vážně. Tak si to shrňme: šerif - záporák s výbornýma hláškama, Mariana - mrcha, která to hraje na všechny strany, jak se jí to zrovna hodí (však na to taky nakonec dojela), Guy of Gisborne - naivní zamilovanej blázen, kterej sice sem tam někoho zabije, ale holt je to středověk, že, Robin Hood – floutek, šmírák. Kde tohohle sebrali? Charisma nula. Tohle se vážně moc nepovedlo, pokud to ovšem nebyl úmysl. A třetí řada? Tak to byl totální úlet! Není divu, že seriál 3. řadou ukončili pro klesající sledovanost (co je to za Robina Hooda bez Mariany?). Člověk by čekal, že bude fandit hlavní (a kladné) postavě, tj. Robinu Hoodovi, ale spíš mu přál potupnou smrt od Gisborna, se kterým si scénaristi mimochodem docela zlomyslně zahráli, ale jeho postava měla aspoň nějaký vývoj. O tento seriál jsem zavadila jen díky charismatickému Richadovi Armitageovi, který se v něm ocitl asi nějakým omylem, ale zaplať pámbu za to - on byl pro mě to jediné, proč se na toto "veledílo" dívat. A tím pádem se tenhle docela propadák stal ve finále mým "guilty pleasure" a všechny hvězdičky, které jsem mu dala, patří Richardovi, tedy Guyovi. ;-)

plakát

Alice in Chains: Would? (1992) (hudební videoklip) 

Tedy, přijde mi trochu zvláštní hodnotit (a komentovat) hudební videoklip, ale co už.... Tohle je moje hudební srdcovka a hudba mého mládí, tenhle videoklip jsem viděla nejmíň 100x a nemůžu hodnotit jinak, než jsem hodnotila. https://www.youtube.com/watch?v=Nco_kh8xJDs

plakát

Robin Hood (1984) (seriál) 

Pro mě jediný, ten pravý Robin Hood! Michaela Praeda jsem milovala. Kéž by tento seriál v televizi opakovali!

plakát

168 hodin (2006) (pořad) odpad!

Tento pořad jsem měla docela ráda, než se z toho stala nechutná sluníčkářská propaganda. Hnus.

plakát

Polda (2016) (seriál) 

Na tomto seriálu je nejlepší 1) soundtrack (Metallica, Smashing Pumpkins, Beck, apod... je popík???) a 2) Matásek, kterému ta role neskutečně sedí. Chtěla jsem dát 3*, ale dávám 4*! Možná, že kdyby mi bylo 15 let, tak možná dám taky "odpad", jako někteří zdejší "odpadáři", ale naštěstí mi 15 už dávno není a můžu si tento "retro" seriál docela užít. Srovnávání s Raplem mi přijde docela k smíchu.

plakát

Zmizelá (2014) odpad!

Už dlouho se mi nestalo, že bych nějaký film takhle protrpěla (tedy minimálně dvě třetiny tohoto filmu). Fincher už je očividně za zenitem nebo si neumí vybírat scénáře. Nehorázná pí....a, ale hlavně, že to vypadá cool... nebaví mě filmy, co se točí jen na efekt a marně se snaží předstírat nějakou myšlenku, přičemž logika si vzala dovolenou.

plakát

Vetřelci dávnověku (2009) (seriál) odpad!

Tak kdybyste to náhodou ještě nevěděli, tak asteroid, který způsobil vyhynutí dinosaurů (kteří mimochodem žili ve stejné době s lidmi), na Zemi nasměrovali mimozemšťani.

plakát

Star Trek VII: Generace (1994) 

Nejen vzhledem k filmovému paskvilu zvaném Star Trek z roku 2009 musím dát 5 hvězd. Picard je prostě nepřekonatelný.