Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (78)

plakát

Čarodějnice (2015) odpad!

Budu žalovat režiséra filmu a žádat odškodnění za ztracený čas. Jedna z největších sraček, co sem kdy viděl.

plakát

Macbeth (2015) 

Promrhaný potenciál. Nekonečný a nudný schyzofrenický citace od začátku až do konce.

plakát

Válka bez pravidel (2014) 

Líbí se mi, jak si tady většina uživatelů hraje na filmové všeznalce, umělce, režiséry atp.. (podle toho taky vypadá většina hodnocení filmů), ale musím narovinu říct, že i když má film skvělou hudbu, střih, obsazení nebo cokoliv jiného, ale je to nudná táhnoucí se sračka bez energie, která mě spíš uspává, než abych hltal každou vteřinu a bavil se.. pak opravdu nic z toho nepomůže.. a hodnocení to rozhodně nezlepší.

plakát

Ghoul (2015) 

Film stavěl hlavně na lekačkách, jenže když už má někdo shlédnutých xy hororů, tak je dokáže očekávat a u tohodle filmu sem je přesně očekával tam, kde nakonec byly. Nebylo to špatně natočený, ale nic méně nic novýho pod sluncem.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Od prvního dílu zatím stále ubírám hvězdy. Přestože počet slavných jmen ve filmu roste, kvalita jde rapidně dolů. Postradatelní by měli být zárukou kvalitního akčňáku, o nic jiného tam vlastně nejde. Proto naprosto nechápu, proč je 90% efektů ve filmu (včetně výbuchů) nahrazeno digitálními animacemi. Efekty jak z Béčkového filmu, humus. Tak či tak si to udrželo laťku alespoň na ty tři hvězdy.. s hodně odřenýma ušima.

plakát

Konzultant (2013) 

Každá debata, ale snad naprosto každá debata ve filmu se zvrhla v šílený filozofování. Tam, kde stačilo pár slov potřebných k ději, se najednou povádní roztáhlo na pět minut o hovnech.. Film by měl bez těhle zbytečnejch keců o dobrou hodinu méně.. ..a ono by to bylo podle mě určitě lepší. Každopádně na 3* dostačující.

plakát

Berlínská mise (2013) 

Kdyby ti korejci nevypadali všichni stejně a neměli tak dlouhý a zkurvený jména, asi bych se v tom trochu víc vyznal. Dobrou půlku filmu sem byl totálně ztracenej.

plakát

Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny (2013) 

Nikdy sem neměl Paula Walkera za nějak dobrýho herce. Bral sem ho jako průměr.. ..ale v týhle roli, fylozofujícího feťáka, to byl briliantní výkon. Nečekal sem, že film bude až tak dobrej, poslední příběh s Elvisem je trochu slabší, než předešlý dva, proto strhávám jednu hvězdu.

plakát

Noční jízda (2013) 

Automobilová one-man show. Dalo by se říct, že se tam nic neděje, Hardy si jen 80min povídá po telefonu, občas třískne do volantu a občas se vysmrká. Přesto to nebylo úplně nejhorší, nějak sem se nenudil ale zdejší hodnocení mi přijde přehnaný. Až moc přehnaný.