Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (361)

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Mě se zase veškeré zpomalované a zdetailizované scény líbily. Bavila jsem se, koukala na všechny ty zpomalé scény a bavila se. To je hlavní.

plakát

TACHO (2010) 

Někdy mi unikal jak děj, tak obsah. Ale nakonec jsem to vydržela. Myslím, že až taková odpadová hrůza to zase nebyla.

plakát

Válka Bohů (2011) 

Taková 300: Bitva u Thermopyl II. - nic míň nic víc. Spíše míň a to hodně.

plakát

Jen na sex (2008) 

Tak jo - nemáme stálé partnery. Ale máme celkem dost peněz. Tak si koupíme dva nezaměstnané chlapíky jako takové sexuální otroky. Dobré ne? Stačí stan u bazénu pro jejich spaní , pokud nejsou zrovna v našich postelích. Nemusí mluvit, nemusí cítit, nemusí vnímat. Dostanou peníze a nabízí sexuální služby, od učení po sadohrátky. Ale jak to bývá - začnou se do tohoto skvělého plánu míchat city. A začíná problém ....

plakát

Anzio (1968) 

Starý válečný film. Nevím, ale nějak opravdový, věřitelný. Mám pocit, že takovéto se již nedělají. Raději koukám na staré válečné filmy, naž na nové plné realistických krevních bitev. No, nemusí to být ale zrovna bitva u Stalingradu.

plakát

Fontána pro Zuzanu (1985) 

Hodně jednohvězdičkových hodnocení. Ale já si pamatuji, jak jsme stáli frontu v kině na lístky. Asi jsem už starší ročník a tak se na tento film koukám jinak. Byla to pro nás celkem bomba :-))

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

No. já mám pro tuhle sérií o upírech slabost. Jako u skoro každé série. První film byl nej. Ostatní kvalita níž a níž. A tento, ne - to už opravdu nešlo. Nějak moc divných bitek, hodně divné krve - upířího syčení. Ne, fakt to nešlo.

plakát

Spojenec (2006) 

Příjemně zajímavý thriller ve spojení s dramatem. Sice trochu mišmaš všeho - ale konec je překvapivý a zábavný. Bravo Jodie Foster, bravo Denzelu , svým způsobem bravo všem....

plakát

Invaze (2007) 

Zvláštní myšlenka - neusnout. Zaujala mě. Hodně filmů natočeno na toto téma, tohle je docela dobrý kousek. Dobrý za tři.

plakát

Smrtonosná zbraň (1987) 

Krimi komedie - vtipná a příjemná. Se zápletkou a se vším, co má tento žánr mít. A není zde černoch, který stále a rychle mluví. Je to takový klid ... Kombinace Mela Gibsona a Danny Glovera je naprosto geniální.