Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (335)

plakát

Policejní, adj. (2009) odpad!

nejde o tempo tohoto filmu. "pomalé" filmy mám rád. ale: dlouhé scény u tohoto dílka neměly žádné opodstatnění, neměly žádnou výtvarnou hodnotu, neposouvaly děj ani jej nijak nevysvětlovaly, vůbec už se nejednalo o chvíle hlubšího průniku k podstatě snímku. prostě NIC. jenom plytká jakobyintelektuální onanie bez patřičného umu. ani občasné povedené absurdněhumorné situace nemohly můj celkový dojem vylepšit. scény, u kterých jsme opravdu trpěl... ale co, ani jmenovat je nebudu.

plakát

Město (2010) 

tři hvězdičky vůbec neznamenají, že je to špatné.... vše se dalo předvídat, vše už tu tisíckrát bylo, ale bavil jsme se docela slušně. mnohokrát tu ale padlo, že se jdná o film, který lze shlédnout i vícekrát. to zas proboha ne!!!

plakát

Další rok (2010) 

příiejmné, milé, tak neskutečně lidské.....????? bože to snad ne!!!!. ten film je přeci tak brutální. od prvního do posledního okamžiku.

plakát

Zátoka (2009) 

tenhle film si nezaslouží tak vysoké hodnocení za své zpracování. dokonce ani ne za jeho obsah (opravdu je v tom trochu pokrytectví - to naše strojové zabíjení kraviček a prasátek a kuřátek nám jako pročpak nevadí?). nejvyšší hodnocení si zaslouží za to vyburcování, za to, že nám ukazuje, že jedině aktivní přístup k okolnímu světu ho nakonec může změnit.

plakát

Černá labuť (2010) 

okázalejší, velkolepější než wrestler... hudba, pohyb, duše.... neuvěřitelný...

plakát

Povolání: Reportér (1975) 

kdo je seznámen s tím, že nejde koukat na nějaký akčně detektivní triler, ale na antonioniho, ten bude bohatě odměněn. z mého pohledu se jedná o mistrkus ve všech směrech. jakési hledání sebe samotného na pozadí jasně čitelné zápletky... nádhera. a poslední jednolitá scéna je opravdu úžasná. jinak jedna malá výhrada přeci jen - maria schneider je v některých okamžicích trochu prkenná.

plakát

Zemřít ukamenováním (2009) 

všechny jsou pěkné, jezdí v hezkých autech, mají mobilní telefony, moderní kanceláře.... jen těžko uvěřit, že v takovém světě se konají tak "barbarské" způsoby popravy...odvolávání se na tradice je prostě odporné.... a takový režim si zaslouží svůj konec.... na druhou stranu: píchnout někomu injekci před obecenstvem problematické není? .... a to je zase z našeho civilizovaného světa

plakát

Američan (2010) 

osamocen a přesto mezi lidmi... se svými běsy... úsporné, obrazově vynikající, s přehlednou zápletkou, ne vše vyřčeno.... maximální zážitek!!

plakát

Raketa na Měsíc (1958) 

no já jsem si to teda užil.. chápu, že z dnešního pohledu fanouška scifi to může být poněkud...jak jen to říct....nezralé. já ale tu vynikající zápletku, bombastické kostýmy, uchvacující triky (přistání, start rakety), skvělé herecké výkony, nabitý scénář, hrozivou obludu (ta byla fakt dobrá), sexy měsíčňanky atd vydýchávám ještě druhý den. pro každého milovníka bizarností povinné!