Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) odpad!

Nejhorší superhrdinský film. Kdo viděl první WW film, tak prosím nekoukat. DC dosáhlo svého dna.

plakát

QI - na vše máme odpověď (2013) (pořad) odpad!

Podle Mareše tento pořad připravoval několik let. Už tohle nechápu, protože to okopíroval podle geniální anglické verze. Bohužel těch několik let jeho práce udělalo z pořadu průjem. Umění něco takového pokazit jen svou postavou. Sledovanost posledního dílu 300 000 lidí. Před tím Prima zrušila Nikdo není dokonalý, protože sledovanost klesla na 350 000 lidí. Mareši už táhni. Navždy!

plakát

Total Recall (2012) 

Těšil jsem se na super nové zpracování kultovního sci-fi (dokonce jsem si koupil originál blu-ray), ale je to spíš zklamání. Takové béčkové sci-fi s velkým rozpočtem a trapným hlavním hrdinou. PS: Proboha, oni tam nedali ani planetu Mars!!! Vše se odehrává na zemi...

plakát

Já, legenda (2007) 

Úvod filmu, který trvá cca 1 hodinu, je na 5*, ale poté film rychle upadá. Nejprve útok na city při úmrtí jediného přítele, poté nástup silně nevydařených mutantů a závěrem pohled na kostel při záchraně lidstva.... Škoda nevyužitého potenciálu tohoto filmu. PS: Herecký výkon fenky 5* :))

plakát

Kamarád do deště (1988) 

Jeden z nejlepších českých filmů, který překvapuje nadčasovostí. Jde o předchůdce filmů jako Podfu(c)k či Sbal prachy a vypadni :). Za zmínku stojí i soundrtack, který se do dnes hraje na discotékách. Perfektní je záporná dvojice Kadlec a jeho zeťák Bureš. Film okouzluje v tom, že ani chvilku nenudí. Jeden podfuk střídá druhý, dokud nejsou účty vyrovnány. Přivřu oči nad Sagvanem a dávám 5*.

plakát

Pekelná výzva (2013) (pořad) 

Ano, je to blbost. To nikdo nepopře, ale já se u toho vždycky zasměju a to je hlavní! Kam se hrabou velkorozpočtové trapárny jako Superstar, Česko hledá talent, Farmář hledá ženu atd...atd... Jen tak dál.

plakát

Rambo: První krev (1982) 

Film popisuje příběh vietnamského veterána, který se po návratu domů nesetkal s pochopením místní policie. Jeden proti všem... jak to asi dopadne...kdo bude lovit koho. Při letmém pohledu jde o béčkový akční film, ale opak je pravdou. Tento snímek je považován za kultovní a právem. V dnešní době jeho sláva bledne, ale je v něm třeba vidět i psychologickou stránku věci. 5* je pro mě jasná volba (1* ze sentimentu).