Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (315)

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

"Proč se trápit něčím, co se nikdy nemůže stát."..........Právě proto...že NIKDY....pojďme si vyprávět nějakou další hezkou pohádku o něčem podobně bezpečném a ekologickém.

plakát

Spotlight (2015) 

Je až neuvěřitelné, jak strašně jsou si tyto církevní záležitosti všude na světě podobné...právě teď máme možnost sledovat v ČR náš český "Spotlight". Držme pěsti všem obětem a těm, kdo za ně povstali, aby se toto peklo v rouše božím přestalo šířit a došlo spravedlnosti dříve než na onom světě. Panebože!!!

plakát

Jarní úklid s.r.o. (2008) 

Málokdy se mi film tak trefí do nálady a momentálního rozpoložení jako se to stalo včera u tohoto snímku. Moc se mi to líbilo, všechno...

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Tak nějak lidské, sympaticky lidské...Luboš je jak postavička z Hrabala, Kohák to zahrál parádně.

plakát

Český žurnál - Děti státu (2017) (epizoda) 

Ježíši Kriste!!! To není braní jména božího nadarmo, to je výraz naprostého zoufalství ! Norsko, prober se z téhle šílené noční můry rodičů i dětí, rodů, celého národa, proboha! Už teď je pozdě, už teď je pět minut po dvanácté. Co se nechá napáchat "dobra" na základě určitě ušlechtilých myšlenek různých Nevýchov a Respektů (v Norsku je to Zrada) je naprosto neuvěřitelné. Tohle nemůže být pravda, ne v dvacátém prvním století v Evropě....jak můžou vzít dítě matce 14 hodin po porodu a už jí ho nevrátit s tvrzením, že si utvořilo citovou vazbu na jiného člověka, ježíši kriste, to se nedělá přeci ani zvířatům...a tahle instituce má něco společného s právy dětí??? Jasně, že jsou Norové nejšťastnější národ, kdo by taky říkal něco jiného tam, kde Vám dítě můžou vzít jen proto, že se na někoho nepodíváte zrovna s úsměvem....Paní Michaláková je Hrdinka, které nezbývá než strašně moc držet pěsti a modlit se za ní a za návrat jejich synů k ní. Jak může být paní Michaláková pedagogická asistentka (pro paní Elšíkovou - i kdyby v tý MŠ dělala jen uklízečku, pořád je v MŠ u dětí a pořád vychovává dceru svého přítele !) a nesmět vychovávat svoje děti??? Co mi uniká? Někdo někomu za ty děti platí? Tohle je neoddiskutovatelně trestuhodné...neskutečné. Škoda, že dokument nevysvětluje, jak se k téhle situaci Norsko vlastně dopracovalo, pozadí za vznikem Barnevernetu a jeho vývojem. Ale to by bylo samozřejmě na samotný díl. Sem s ním...tvůrci tužte se, Norové "vzmužte se" !

plakát

Limonádový Joe aneb Koňská opera (1964) 

Nepřekonané a nepřekonatelné ! Řekl jsi fuj kolalokově limonádě???! - touto větou častuje můj táta mé děti, když se šklebí a fujtajblují u jídla....:-))).

plakát

Raymonda má každý rád (1996) (seriál) 

Poměrně stará záležitost a přesto pořád tak aktuální...jojo :-). Raymonda máme u nás doma všichni rádi.

plakát

Spy Game (2001) 

Dokolaný. Oba dva :-).