Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Jimi: Hvězda stoupá vzhůru (2013) 

Za hudbu dávám **, jinak mi přišel film o ničem, nudný a ke všemu má konec ve stylu: "tak teď to ustřihnem". Hendrix by si zasloužil víc :)

plakát

Naruto: Šippúden (2007) (seriál) 

Naruta sleduji již dlouhou řadu let,téměř od jeho začátků, a musím říct, že mě to baví čím dál víc. Shippuuden trochu víc, jelikož je dospělejší, stejně jako jeho publikum. Děj je akčnější a Naruto o něco méně ukřičený :D Má velmi pěknou animaci a výborné soundtracky.Teď nezbývá, než se těšit na konec, o kterém již víme, díky manga předloze, jak dopadne. To zde ale vyzrazovat nebudu :D

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Po Oblivionu je to pro mě druhé velké překvapení ve sci-fi žánru a ke všemu s Tomem Cruisem, který v poslední době předvádí výborný výkon a stále dokáže zaujmout. Prosím více takových filmů :)

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Ve své době nejlepší seriál, který rád shlédnu i dnes. A vše fungovalo i s náhradními, nebo zcela novými herci, což se často nevidí.

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) 

První řada ***, druhá řada ** třetí řada *, celkem za **. Škoda, že něco, co začalo na poměry českých seriálů dobře, skončilo až někde hoooodně hluboko v zapomnění.

plakát

Máme rádi Česko (2013) (pořad) 

Musím souhlasit s uživatelem swamp. Překvapilo mě, jak moc negativně je tento pořad hodnocen. I když má tento pořad své mouchy, je to podle mě to lepší z české tvorby pořadů.

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Člověk jako já se musí po shlédnutí tohoto filmu pozastavit, jak je možné, že někdo dokáže vytvořit něco tak divného, jako Jupiter vychází, nebo Speed Racer a zároveň něco tak skvělého, jako Matrix, či V jako Vendeta (scénář). Tenhle film bohužel nezachrání ani Eddie Redmayne. i když bylo vidět. že se snažil :)