Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Životopisný

Recenze (65)

plakát

Šógun (2024) (seriál) 

Je duben a uz se nam letos urodilo! Dva serialy, ktere jsou dotazene do detailu. Ripley je umelecka fotografie v kazdem zaberu, Shogun ho predhani v herectvi. Ta japonska zdvorilost a klid kde pod povrchem vrou vsechny ty intriky a v jedinem pohybu hlavy odehrajete vsechno je neskutecna. Serial ve kterem se zdanlive nic nedeje a epizody tak nejak plynou ale pritom ani u jednoho dilu se nebudete nudit a kazda vterina ma svoje presne nacasovani a vyznam. Jak pise nekdo v komentech - po dlouhe dobe mam pocit ze 5 hvezdicek je malo.

plakát

Ripley (2024) (seriál) 

Obrazová dokonalost

plakát

Dům u jezera (2006) 

Romantárna jako blázen ale tenhle film je absolutní guilty pleasure! Sandra a Keanu se pro sebe narodili a scéna s tancem na narozeninový party vás rozseká. Není to přeslazené, a i po téměř 20 letech to má kouzlo.

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Člověče, vy tam máte postav jak na Orloji!!… Matthew je muj oblibenec takze za me porad dobry, ale zasadni problem tady vidim v castingu a az moc velky prekombinovanosti. Tak od pulky uz nevite kdo zrovna kope za kterou stranu. A Bryce jeste ujde jako utapla spisovatelka ale s touhle prdeli fakt na top spionku ne. A boze Matthew- dostanes Hanryho a vubec ho nevyuzijes???? ta tečka na kocni sice hezký ale žaostně málo...Tsssstsss… takze priste lepe

plakát

Bod obnovy (2023) 

Na ceske pomery je to vyborny ALE vzdyt je to totalne vykradena Pujcovna masa!! Akorat misto Joela kinnamanna tu mame blond pani ( ktery teda ta drsno poloha moc nesedi)

plakát

Temný případ - Part 6 (2024) (epizoda) odpad!

Špatně, všechno špatně ...už ne prosím. Už žádný další serie, prostě se na to vykašlete. Pojdme zapomenout že tahle serie existovala

plakát

Temný případ - Part 4 (2024) (epizoda) 

Jako jak chtej dostat rozuzleni do 2 dilu kdyz se tam doted nic nestalo to jsem teda zvedava. nuda nuda sed sed… zapletka nijaka, o vysetrovani se tu taky neda mluvit, hlavne ze jsou tam duchove a spirala…. Jedina sympaticka postava je Qavvik. A pardon v tech domorodejch pani aby se cert vyznal kdyz vypadaji vsechny stejne.

plakát

Ferrari (2023) 

To uz v Holywůdu dosli herci kolem 60??? Driverovi je 40 a hraje chlapka o 20 starsiho a pardon, ta sediva paruka to nezachrani. To ze jsem u toho celou dobu mela pocit ze si odskocil rovnou z The House of Gucci je vec druha. Celkove je to nuda, v porovnani s Rivali a LeMans, tady toho zavodeni moc neni a vlastne o pozsdi tovarny/ zavodni staje se taky moc nedozvime.

plakát

Koruna - Sleep, Dearie Sleep (2023) (epizoda) 

Jedno z nejlepších finále všech seriálů vubec. Když si člověk vezme co se všechno dělo v těch následujících dvaceti letech (i když nepochubuju že to přesně s touhle myšlenkou bylo psaný), tak se to celé krásně propojí a uzavře. Ze sledování přípravy pohřbu, který jsme (bohužel) viděli teprve nedávnou napřímo, jsem měla husinu. A dudák už byl jenom tečka k dokonalosti.

plakát

Sexuální výchova - Série 4 (2023) (série) 

Možná se měli vykašlat na to celý panoptikum v nový škole a zaměřit se na původní postavy. Protože jejich linky jsou stejně to nejzajímavější. Adam s tátou a Eric. Kvůli nikomu jinýmu už to nemá cenu sledovat. Nový postavy jsou dost zbytečný a je to celý vlastně nějak moc. V tý škole fakt neni nikdo "normální". Je škoda, že zmizel Jakob, protože tam mohla taky ještě vzniknout zajímavý linka s Jean, takhle jenom sledujete postarší ušmudlanou matku s miminem jak se snaží vypořádat s poporodní depresí. A ještě že to zastavujou ted, protože hlavní osazenstvo už fakt na 17 nevypadá, obzvlášť Ruby začíná vypadat jak obstarožní 40 po plastikách.