Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (362)

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Myslím, že půjdu proti proudu. Ano má to hodně easter eggů na všechny vydané fallout hry, ale nemá to žádnej pořádnej příběh. Chápu, má to jenom 8 dílů, ale čekal jsem tam aspon něco podobného co je věrné fanouškům. Já neříkám, že jsem nebyl jako fanoušek spokojenej. Ano všechny frakce co tam jsou vykreslené jsou negativní. A hlavní zápletka mě vlastně vůbec nepřesvědčila. Byly tam nějaké zajímavé díly, ale  první série je víc o putování ve světě. Je tam moc humoru, nedopracované akce. Na můj vkus zbytečně moc vtipů. Nejzajímavější dějová linka se odehrává  ve vaultu.  Hodnotím jako průměr seroš.

plakát

Fallout - Začátek (2024) (epizoda) 

finále otřesný. Bratrstvo oceli ořezávátka. Zápletka psaná na dvě série a zbytečně dlouhá a v momentech nudná.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Eliška a Damián jsou dvě sympatické postavy, to se musí nechat. Seriál má zajímavej námět, ale herecké výkony jsou podprůměrné. Nevadí a další některé postavy jsou tam zbytečné např. Michaela Kuklová. Komentář nějakýho Jardy, to kazí. zkrátka máme tu seriál který si zasloužil lepší scénář, možná i střih. Scény jsou krátké, to je možná největší slabost seriálu. Prostě celej seriál je takovej dost amatérskej. Slabší výkony Elišky i Damiána jsou vlastně tím nejmenším problémem, aspon se na tuto sympatickou dvojku dá dívat, ještě že to má jenom deset dílů. Příál bych jim spolu spíš film než seriál, ale to by jsme se museli vrátit v čase zase my.

plakát

House Party (2023) odpad!

Ten scénář mě ani trochu nezaujal, opravdu nejsem rasista.Nevtipne, nemastné. Vystoupí tam basketbalisti a jedna koala. Jinak je to blbost, herci nudnější a scénář ještě horší.

plakát

Nikdo tě nezachrání (2023) odpad!

chtěl jsem hodnotit dvě hvězdičky, pak jednu nakonec jsem dal ODPAD. Ten film nemá žádný logický děj, je tam přehnaně moc akce, a konec rozhodně nestál za to co jsem celý  film protrpěl. Pár scén s ufonama bylo dobrý, ale je to béčkový film, kde se nemluví. Znám lepší béčkový filmy na mimozemštany a navíc tento režisér parodoval hodně jiných filmů a nepovedlo se mu nic z toho domyslet.

plakát

Stvořitel (2023) 

Chvilkami dobrý SCI-FI, závěr už mě nebavil. Chvílemi telenovela.

plakát

The Last of Us - Season 1 (2023) (série) 

Seriál hodnotím jako zklamání. Nesympatický postavy skoro vůbec žádné zombies v seriálu. Casting vůbec neodpovídá herní předloze. Seriál nesplnil očekávání, Byli tam momenty věrné předloze, ale nejdelší díl byl o dvou teploušich a finále mi přišlo zkrácený. Do druhé série asi nejdu.