Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sara musí čelit nepříjemné situaci, když se zpráva o jejím návratu rozšíří po městě. Victor a Jade uzavřou nepravděpodobné spojenectví. (HBO Max)

Recenze (8)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé za celý seriál, kdy musím dát 2*. Děj se nikam neposouvá a jenom se tady kecá pořád dokola o tom samým. Druhá série začala pěkně, ale od 3 epizody hlavní děj jde bokem a je to hrozná škoda. Tahle show má na víc. :-( ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seroš jsem zatím obhajovala. Teď už to začíná být fakt špatný. Zvlášť první, dejme tomu i druhý díl nastavil pár mystery možností kam se ubírat dál a jaká tajemství začít odkrývat. Změnilo se to ovšem už několikátý díl v drama, které příliš napínavé není a je to čím dál tím víc plošší a vede to do nikam. Dalo se to zcela jinou cestou než do kvalitní mysteriózní sci-fi. Zhlouplo to. Jednání šerifa nechápu. Obhajuje sériovou vražedkyni, které hlasy nebo něco v ní prozradily, koho všeho má zabít, myslím že to dotáhla na slušný počet mordů. Já bych jí za sousedku nechtěla, kdo ví, kdy jí zas hlasy vnuknou další nápad. Opilce nechal zabít jen za to, že prkny nepřibil okno v dětském pokoji a teď nechá lítat po už tak zneklidněném městě holku, které hlasy řekli, že musí se skalpelem v ruce obětovat děcko, protože předchozí mordy a oběti navzdory slibům odněkud nezabrali. Lesby a jejich uměle vycucané pseudoproblémy mi taky moc netáhnou. Kluk osamocený v autobuse absolutně  nevyužit. Chtělo by to pořádnou dobrodružnou jízdu, pohrát si s  předhozenými nápady, zase to rozjet  a pořádně oživit. Druhá série začíná už dost reálně vypadat na natahovaný, zbytečný průšvih. Takhle prosím ne! ()

Reklama

kery- 

všechny recenze uživatele

Viktor trpí fixací na matku; bělásek se nebojí; černouškovi se začíná líbit šmudla a celkově sympatie ohledně šmudly stříkají ze všech stran (včetně z té mé); šerif se snaží přesvědčit všechny o tom, že opravdu umí jen hovno a v rodině Matthewsových začíná svítat na lepší časy. Není zač. Tentokrát jsem proklikal asi jen 40%. ()

Baru.Class odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl o naprostým a úplným hovně...panebože....jen tak dál a poserete celou druhou sérii. Může se PROSIM už začít něco dít? Nejlépe začít vysvětlovat, proč stromečky přenášej lidi skrze intergalaktickou sféru někam doprdele a proč šerifovi lezou pod kůží broučky od týpka, co ho poňuňal, když byl bůhvíproč připoutanej ke stěně v nějakým ujetým zámečku s hrací skříňkou????? Už mě vážně začíná echt srát, že jakýkoliv vysvětlení čehoholiv je upozaděno kvůli tomu, že musim neustále čumět na to, jak se dvě lesby opětovně sbližujou, přičemž jedna je smažka a druhá evidentně hetero, jenom o tom ještě asi neví? OMG todle de celý tak pekelně do sraček, že si snad nechám od Amazon Prime proplatit sledování dalšího dilu! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda je o Sáre a tak som očakával trochu napínavejší dej. Ono sa to celé točí viac menej len o tom, že jej každý povie do očí to svoje. Je to síce zaujímavé sledovať, ale skôr by som si prial, aby tvorcovia tieto dialógy písali postavám doprostred nejakej akcie (nemyslím doslova akčnej scény), kde by sa len tak mimochodom prejavovali aj voči nej a zároveň nás posunuli vpred vyriešeniu záhady/hľadaniu cesty von. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama