Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Divoká noc (1991) 

Tak tuhle nudnou slátaninu natočil režisér jen proto, aby se mohl dívat na Jennifer, jak jezdí v uplých kalhotech a tank topu na bruslích. A jen proto jsem se na to vydržel dívat i já. Ale Jennifer Connelly teda wow <3

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Nechápu lidi co tomu dají 2 hvězdy, protože to je moc o ekonomice nebo to není jako Vlk z Wall Street. Tento film je prakticky hraný dokument podle knížky vynikajícího spisovatele Michaela Lewise. Herecké obsazení a výkony jsou fenomenální, kamera fantastická a informační hodnota nesměrná. Kdo chce pařbu v New Yorku, quaaludes a Ferrari bilé jako v Miami Vice ať se dívá na Vlka z Wallstreetu. Kdo se chce dozvědět o příčinách krize v roce 2008, jak se dá na takové krizi vydělat a kdo na ní vydělal, ať si pustí tohle. Drogy, pařby a přestřelky nečekejte, byli byste zklamaní.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

1. série - 100%. 2. série zatím 80%

plakát

Forrest Gump (1994) 

Příběh může co zbohatne na firmě prodávající jablka, si každý zamiluje :)

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Skvělý náhled do budoucnosti.

plakát

Skins (2007) (seriál) 

Po shlédnutí pár dílů, jsem chtěl bydlet v Bristolu. První řada je výborná, postavy jsou propracované. Někdy je to až moc přehnané, ale když se nad to povznesete, seriál si jistě užijete.

plakát

Drive (2011) 

Již při zahlédnutí titulků mi naskočilo GTA: Vice City. A ne jen titulky, tenhle film je svou brutalitou jako filmové Vice City. Soundtrack je to něco mezi Tronem a hudbou z 80. let. Líbil se mi, ale do doby mi to moc nesedlo.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Řeknu to takhle, zatím co u některých filmu časem opadne prvotní nadšení, u tohoto ze mě muselo nejdřív spadnout prvotní zděšení. Pak se ale film zařadil mezi mé oblíbené. Navíc je tam zajímavá (nejen) hudba.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Velice dynamické. Skvělé efekty, herecké obsazení i výkony. Robertu Downey Jr. role rebela naprosto sedí :)