Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (131)

plakát

Iveta (2022) (seriál) 

Určitě mě to bavilo, je to taková slabší 4, ale tvůrci mohli více rozvinout celý život Ivety, ale těžko se s tím dalo počítat, když série má tři díly. Pěkná výprava, Fialová super. Líbí se mi, že z toho neudělali bulvár.

plakát

Gangy z Birminghamu - Série 6 (2022) (série) 

Koukatelnost dobrá, atmosféra hutná, dějová linka nudná. Konec jednoho z mých nejoblíbenějších seriálu se nepodařil. Díky předešlým sériím sice zůstávám u vyššího hodnocení, ale šestka zklamala. Zbytečně moc politiky, kleteb..... Už to nebyli ti blindeři, kteří mě ohromili a kterým jsem, i přesto, že to byli gangsteři fandil. Jediné co k tomu můžu říct, že Cillian Murphy je prostě Tommy Shelby, a tahle role mu prostě sedla.

plakát

Poslední závod (2022) 

Skvělé ,,Based on a  True Story". Skvělé herecké výkony, krásná příroda a příběh, který moc lidí nezná. Lidi, kteří nemají prošlápnuté Krkonoše, tak většinou příběh Hančeho a Vrbaty neznají, natož příběh Emericha Ratha, kterého komunisti vymazali, protože se jim nehodil. Možná se z toho dalo vytěžit víc, ale i tak, skvělý počin.

plakát

Podezření (2022) (seriál) 

Výborná Melíšková, skvělé drama. Malinké zklamání na konci, kde jsem chtěl nějakou pointu, vysvětlení, či zhodnocení. Ale to je jen malé mínus a je to můj problém.

plakát

Kód 355 (2022) 

Lepší 3. Úplně špatné to nebylo. Dobře se na to kouká. Ty holky mají šmrnc. Hlavně moje oblíbenkyně Jessica.

plakát

Síla psa (2021) 

Dal jsem 3, protože jsem čekal něco jiného, drsnějšího, takový klasický western. Jinak to byl pěkný film, pěkná atmosféra, silné charaktery postav. Asi favorit na oskara.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Omlouvám se, ale já jsem nadšený. Výborně sem se bavil a podle toho, jak se v kině smáli i ostatní, tak asi nejsem jediný. V tom vlaku jedou Češi a komu se ten film nelíbil, tak se tam asi viděl :-) !!!   ,,Přiznávám se, spolupracoval jsem. S gestapem? Ne, to táta, já normálně, s STB :-) :-) :-)."

plakát

Devadesátky - Přehrada (2022) (epizoda) 

Seriál graduje, atmosféra houstne!!!! Paráda, český počin roku!!! (můj názor😉😀) Líbí se mi, že prostě absolutně věřím všem, že jde opravdu o devadesátá léta.

plakát

Undercover (2019) (seriál) 

Výborné. Všechny tři série. Perfekní hlavní postavy, jak Ferry, tak Bob. Určitě se podívám na film Ferry, který se odehrává před seriálem. Takový belgický narcos, kde hlavní padouch Ferry, je takový kříženec Pabla Escobara a Ivana Jonáka😀.

plakát

Stíny v mlze - Prank (2022) (epizoda) 

Tenhle seriál sleduju, už jenom kvůli tomu, že se odehrává v Ostravě. Tady ten díl asi zatím nejslabší, častokrát jsem nerozuměl, o čem se baví😂😂😂. Holt starší generace. V seriálu mě nejvíc zajímá postava Hanuše, která se proplétá celým seriálem a bude zajímavé, co chystá?!😉