Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Gauneři

Gauneři (1992)

Quentin Tarantino ve své prvotině ukázal co je zač. Sám si napsal scénář, sám si zrežíroval, dokonce si i zahrál. Do rolí obsadil nejlepší možnou partičku gaunerů s barevnými přezdívkami a obléknul je do stylových obleků. Pak už jen stačila jedna garáž,výborné dialogy, pár "fucků", a uříznuté ucho. Naprostá bomba,nejlepší film Quentina!!! "Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"////"Hey, what's going on? Can you hear that?"/// "Mr. Brown is a little too close to Mr. Shit."/// "Mr. Pink sounds like Mr. Pussy. How 'bout if I'm Mr. Purple?"

Podfu(c)k

Podfu(c)k (2000)

Guy Ritchie je borec natočit tak vtipnou ,sprostou a propletenou krimi-komedii je umění. Snatch se mi ještě o chlup líbíl víc než Sbal prachy a vypadni a to už je co říct. Vinnie Jones opět v roli tvrdáka, která mu k jeho drsné povaze sedí, Jason Statham opět v průšvihu a Brad Pitt ..cigoš :-).

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

Skvělá podívaná plná krve, humoru a výborných akčních scén. Nicolas Cage jako Big Daddy konečně v pořádném komixovém kabátu + krásná Lyndsy Fonseca, co víc chtít?. Dalším plusem je vybraná hudba která do filmu parádně seděla.Matthew Vaughn si mě díky tomuhle filmu získal a nemužu se dočkat na dvojku od které čekám ještě lepší zábavu.