Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 016)

plakát

Suzume (2022) 

Vysoká kvalita a k tomu mluvící kocour !

plakát

Infinity Pool (2023) 

Někoho zabít ,koupit si svůj vlastní klon a nejsem to pak náhodou já ? Člověk se fakt nenudil, každou chvíli byl překvapen a to mám ráda. AS si vybírá zajímavý a náročný věci a k radosti nás žen vypadá furt skvěle. Násilí, sex a drogy budou prostě přitažlivý vždycky.

plakát

Míjení (2023) 

Tak dlouho vybíral, až přebral. Hlavní postava je nepříjemný pozér, exhibující ve svetrech nebo tílku.  Má za manžela distinguovaného Anglána, ale z nudy to zkusí s ženou. Nakonec se není schopen postavit ani k jednomu z nich čelem a odjíždí na svém bicyklu do zapomnění. Bod navíc za explicitní a realistické ztvárnění gay sexu, to se nevidí ani v pornu.

plakát

Všemocný (2011) 

Vcelku nechápu, proč to někdo točil. Neoriginální téma a tuctové zpracování. Bradley nějaké charisma má, minimálně v těch modrých očích.

plakát

Temné srdce (2022) (seriál) 

Temné, vizuální a klasicky severské. Výborné obsazení.  Vyprávění obrazem. Zrovna tam jedu, tak si budu dávat pozor na venkovské usedlosti. Sanna je nakonec nejmíň pochopitelná ohledně motivace.

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

Tolik mých oblíbených herců pohromadě a to zjišťuju až teď ? Je to natočený velkolepě, s patosem a realisticky.

plakát

Ve jménu otce (1993) 

Strašně dlouhý a nudný. Včetně pro mě přehrávajícího, jinak mého oblíbeného DDL.

plakát

Zpráva (2020) 

Natočeno jiným, inovativním způsobem. Prostě Bebjak.

plakát

Zločiny budoucnosti (2022) 

Forma dobrá, obsah neuspokojivý. Začátek vypadal slibně - kluk ohlodávající kbelík byl posléze zabit svou matkou coby zrůda. Pak se objevuje postava Saula a jeho asistentky a autor nám předkládá koncepci chirurgie místo sexu. Na seancích se řežou a vyndavají se nové vypěstované orgány. Nakonec to vzdá a dá si k svačině fialovou tyčinku. Já jsem velký fanda starýho Cronenberga. VIDEODROME nikdo nepřekoná. Cením si, že ve svým věku je schopen tvořit. Ovšem tohle bylo fakt o ničem. Nutný pseudofilosofický blábol.