Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Avatar

Avatar (2009)

Jen málo kdo má opravdu bujnou fantazii a myslím, že co se podařilo režisérovi Jamesi Cameronovi je až skoro neuvěřitelné. Jeden excelentní nápad za druhým - létající hory, ze kterých se valí vodopády? Jak úžasně originální, překrásné a dech zarážející. Myslím si, že tady fantazie hraje velkou roli, přesně jak to má být u filmů žánru fantasy, ne? A hudba Jamese Hornera? Neuvěřitelná, překrásná, opět dech tající. Díky ní se opravdu dokážu vcítit do prostředí celého filmu... Zkrátka Avatar si vybudoval místečko u mě v srdci. Takže, klobouk dolů, pánové

Americká krása

Americká krása (1999)

Možná dovede člověka se zamyslet nad tím, jak se někdo může změnit pokud chce..... Zde byla znázorněna realita, i když trochu nereálným způsobem. Velké + patří však Thomasi Newmanovi za oblíbený soundtrack - Dead Already, ale i ostatní soundtracky byly dobře dramatické, působivé, až nádherné :)

Střihoruký Edward

Střihoruký Edward (1990)

Edward: Tim Burton předvedl skvělý scénář, Danny Elfman úžasnou hudbu a Johnny Depp? Každý ví, že je to Herec s velkým H a jeho výkon byl úžasný. Tento film bych si možná ani tak neoblíbila, kdyby Edwarda hrál někdo jiný. Ano, i pár slz po tvářích mi steklo!