Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (180)

plakát

Tajemství Lisabonu (2010) 

V podstatě těžko hodnotit, chtělo by to k filmu nějaký menší návod.

plakát

Castle na zabití (2009) (seriál) 

Postavy za 5*, krimipříběhy standard 3*. Jinak pro fandy Firefly je zde plno referencí, tak si je užijte ;-)

plakát

Ďáblova lest (2009) (seriál) 

Podobně jako u Strachova Labyrintu, ale zde ještě výraznější a tedy hvězdička dolů: Výborný námět (nebo aspoň pro mě osobně zajímavý), dobře zahráno atd., ale je to hrozně "cheesy". Hacker, který se vláme kamkoli do pěti sekund. Něco kradu, přelstívám policii, ale nezajímá mě, že všude nechávám otisky. Schematické postavy. Opravdové nadpřirozeno! (na rozdíl od Labyrintu). To všechno mi na tom vadí. No jo, ale pořád bych shlédnutí doporučil, nedá se nic dělat. Českých mystery thrillerů moc není a české reálie mají prostě velké kouzlo.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Tarantino se mi prostě líbí až od Djanga a novější. Toto je na mě moc "nesmysl". Ale aspoň je to relativně zábavné. Velké plusové hvězdičky za Waltze(Landa) a dialogy. Zato postava Pitta vcelku zbytečná a vlastně kdyby se celá ta nesmyslná a rušivá Pittova bastardí skupinka z filmu vymazala, bylo by to i za 3-4*/5.

plakát

Komici (2009) odpad!

V jednom komentáři zde se píše: "Adam Sandler -> Eric Bana: "Kdybych vypadal jako ty, byl bych celý den doma a j*bal sám sebe." Jeden z mála heftov, ktoré vás v tejto smutnej komédii parádne rozosmejú." Rozesmějí? Jako vážně? Popravdě jakmile vidím někde "Apatow" nebo "Rogen", tak je mi jasný, že to bude nesmyslná hovadina. Občas to není vyloženě tragédie, ale tady jsem se nespletl.

plakát

Hellboy 2: Zlatá armáda (2008) 

Akorát by to mělo mít v žánrech i "pohádka". Jinak se tomu hůž odpouští ta občasná klišovitost a schematičnost.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Z té změti prakticky stejných USáckých kriminálek ta koukatelnější. Takové to "když už to v televizi běží, tak to neurazí a dá se to i dokoukat do konce. Člověk z toho sice má trochu pocit, že mohl dělat něco užitečnějšího nebo zajímavějšího, ale zase nemá pocit, že je braindead.