Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (293)

plakát

Warrior (2011) 

Já akorát nechápu, co je tak špatnýho na tom, když někdo nemá na obří rodinný dům se zahradou jak kráva, a tak se uskromní a přestěhuje do bytu....ale jinak výborný film s vyšperkovanýma bojovýma scénkama, to já ráda. A i tu šílenou nevraživost chápu...

plakát

Ženy sobě (2011) odpad!

Panebože, panebože, panebože. To se všichni s těma 4* zbláznili? Horší sračku (hrající si na regulérní film, parodie nepočítám) jsem asi ještě neviděla....spousta lidí nadává na Sex and the city, ale to jsou aspoň kočky s vkusem, tahle maškaráda byla vážně šílená....ani pán ajťák to nezachránil a to jsem mu držela pěsti...///// Teď jsem koukla na pár komentářů a nestačím se divit...to tu vážně někdo oceňuje, že sraní a blití už není jen pro chlapy, že to umí i ženský po šedesátce? (a netvrďte mi, že je některý tý herečce míň). Tak to jsem asi vážně úplně blbá, ale v tomhle teda žádný posouvání hranic nevidím...minimálně ne zajímavým, zábavným ani přínosným směrem. (Vůbec mi nevadí to, že tam serou a blejou, nijak mě to neuráží, jak to tu mají některé komentátorky ženského pohlaví, jen mi to nepřišlo v tomhle filmu, jak je to postaveno, ani malililinko vtipné)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Pff, první 3 serie na 4*, pak upadá, upadá a 7. už je spíš k pláči než smíchu...není moc komediálních seriálů, kde dokážu zhlédnout celý díl a během 20 minut se ani jednou nepousmát....už ani ten Barney není vtipný, Marshall přibral, Lilly vypadá divně, Robin ujde, ale z Teda se mi chce zvracet, ubožák jeden...každopádně jsem zvědavá na ten konec, kvůli penízkům snad bude Tedovi minimálně osmdesát při vyprávění dětičkám o tom, jak poznal jejich matku.

plakát

Micimutr (2011) 

Když nepočítám překvapivý návod pro pedofily přímo od Libušky (Máš rád pohádky? Pojď se mnou do pohádky, ale musí to být naše tajemství, tak pojď, neboj se.), byla to milá nenáročná zábavička s ne moc hezkou princeznou a krásným loutkařem (už v Lidicích jsem na něj koukala s pusou dokořán, fešák, že jo?).

plakát

The Glee Project (2011) (pořad) 

Vlastně ani nevím proč, ale bavilo mě to mnohem víc než samotný seriál. Vlastně asi vím proč...Glee je umělý a přehnaný svět, což mě trochu irituje, ale pořád je to seriál. Tady se nám tu příšernou přehnanost snažili narvat jako pravdu pravdoucí, protože ano, každé Glee děcko má nějakou tu příšernou bolístku, ze které se díky téhle supr trupr šou může vyzpívat! A tomu se dá smát ještě mnohem mnohem lépe. Naprosto geniální. A kdyby Lindsay nebyla tak laciná herečka, možná bych jim to i sežrala...no asi ne. Taková parádní freakshow se vážně jen tak nevidí...

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Nechápu ta nízká hodnocení, taková milá vtipná jednoduchá satira. Prsa divný, kudla nevadila, princ roztomilý blbeček a krásná hrnčířka......pro mě rozhodně pohádka číslo jedna letošních Vánoc.

plakát

Čertova nevěsta (2011) 

A to ten začátek vypadal tak nadějně....vizuální stránka nádherná, příběhově však bohužel sračka a hlavní hrdinové, no nevím nevím...trocha hereckého talentu by nebyla na škodu. A co měly být ty hlášky s ptákama, táži se?! K tomu všemu neskutečně trapný čert, ubohá svatá Krišpína a ďábel, který vůbec nepůsobil tak jak měl, jenom jako ubohý pedofil...A ten styl vyjadřování - to to chtěl Troška přiblížit týnejdžrům neboco? Ti se na pohádky už stejně nekoukají....tragédie, tohle bych teda dítěti nikdy nepustila!

plakát

Phoebe v říši divů (2008) 

Uff, už podruhé (první Faunův labyrint) - chystám se na film, který znám jen podle obrázků a očekávám od něj nevinnou dětskou fantazii a ono zatím..... Výborný film, především díky hereckému obsazení. Samotné zpracování na 4*, za Ellu přidávám pátou, protože takhle zahrát malou Tourette holčičku, to nechápu (hlavně scéna pláč v posteli).

plakát

Bezstarostná jízda (1969) 

3* = 1. za hudbu, 2.za Nicholsona, 3. za atmosféru v několika zajímavých momentech, které však ve většině filmu bohužel chybí...a pak se to táhne jak smrad za vozejkem hnoje...(Too) bored to be wild.