Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Dnes zemřeš! (2005) odpad!

Tak seagal ukázal, že už vážně by měl jít do důchodu...jen nechápu to úplně ujetý hodnocení...možná jako groteska, nebo tragédie dobrý alejinak Odpad. Vyhněte se tomuhle filmu obloukem.

plakát

Hory mají oči (2006) 

Nprostá pecka.....hlavně první půlka ve mě zanechala hodně silnej dojem napětí...můžu všem vřele doporučit

plakát

Skála (1996) 

Tak tohle je opravdu BOMBA! Jeden z nejlepších akčních filmů vůec v čele s výbornou charismatickou dvojkou Connery, Harris. Postava plukovníka v podání Eda Harrise je podle mě hlavní postava filmu. Co dodat? Nic...výborný scény, skvělá hudba made in Zimmer a naprosto geniální hlášky. Za pět.

plakát

Matrix Revolutions (2003) 

Po technické stránce brilantní a místy téměř dokonalé. Ale ten zbytek.....chyběl mi tam alespoň náznak možnosti vcítění se do postav, a ty rádoby řeči o lásce co překoná všechno....TO JE VÝSMĚCH...druhý díl byl, co se týče hodnocení, jednou velkou hádankou a doufal jsem, že mi Revolutions nabídne řešení, ale nestalo se. Spousta postav je zbytečná, nebo nedovedená k tomu co jejich potenciál nabízí (Persefon, Merovingian, Strojvůdce, Dvojčata). A agent Smith jako hlavní záporák? Myslím si, že Bratři Wachovští si uvědomili, že to je ta nejoblíbenější postava z dílu prvního a tak jí přisoudili téměř hlavní post i v pokračování, to mi tudíž nějak nesedí s myšlenkou, že byl Matrix už od počátku myšlen jako trilogie. A propo první půlhodinu si mohli tvůrci odpustit, přijde mi zbytečná. Heslo "Matrix has you" se u mne nějak nepotvrdilo, zkrátka naprosto zbytečně přehypovanej film a asi i proto dávám jen dvě hvězdičky.

plakát

To nejlepší z bojových umění (1990) 

Jó, tak na tuhle kazetu si pamatuju docela dobře, bylo to, když v půjčovnách letěly série jako Red Force a Filmy s Cynthiů Rothrock. A celý to uváděl John SAxon, kterej hrál ve filmu Drak přichází s Brucem Lee. Prostě výborný kousky s celýho světa bojových filmů....

plakát

Zelená míle (1999) 

Když jsem ten film viděl poprvé, měl jsem pocit že trval 5 minut a ne víc než tři hodiny...jedním slovem DOKONALOST, dvěma naprostá BOMBA!

plakát

Lesní duch (1981) 

Co dodat? Horor se vším všudy...geniální kamera, skvělá atmosféra....paradoxně tomu dopohla finanční stránka věci, jednoduše řečeno, tenhle film se vám zakousne do hlavy silou motorový pily a už nepustí. Teď už jen zbývá bombardovat naše distribuční společnosti aby to konečně vydali na DVD!!!