Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (219)

plakát

Herec (2020) (seriál) 

Potěšilo kvalitní zpracování, výborně zahraný, pointy, zvraty...na televizní inscenaci velmi dobré.

plakát

Kořist (2019) 

Trošku nadhodnotím, protože mne potešil závěr, ketrý se obešel bez tradičních amerických líbaček, slziček a jiných dojemných píčovinek.

plakát

Krvavá nevěsta (2019) 

Hloupa vyvrazdovacka, bez invence, napadu, humoru a ve scenari meli dokola jen slovo fuck. Spatne.

plakát

Princezna a půl království (2019) (TV film) 

Škoda, začátek dobrý, nášlápnuto bylo slušně, ale pak tomu v půlce začal docházet dech a nápady. Kdyby se jim to podařilo posunout o kousek dál, mohl být nový příspěvek k pohádkové klasice. Psané na tělo Ebenovi? Moc to nevyšlo, neměl hereckou jistotu, tu si udržel naštěstí Prachař a občas hodil nějaký vtípek.

plakát

Stehlík (2019) 

Zdlouhave, pomale a ke konci se to uz tak nejak opakovalo.

plakát

Dívka za zrcadlem (2018) (TV film) 

Mne film docela zaujal, zafungoval koncept film ve filmu a náhled do filmařské profese. I manželská krize byla dobře zahraná, Kaiser výborný. Předchozí snímky jsee neviděl, ale i samostatně to celkem fungovalo.

plakát

Dokonalá loupež (2018) 

Loupeni bylo vymakane a zabavne, prestrelky zbytecne, prehnane, nerealisticke. Vytahnout kulomet v zscpe na dalnici apod.

plakát

Hastrman (2018) 

Romantický vesnický thriller. Bohužel, úplně to nevyšlo, dost jsem se nudil. Možná vinou nezkušenosti režiséra s točením filmů. Je tam pár pěkných leteckých záběrů na rybníky, několik dobrých scén s lidovým folklórem, pěkné kostýmy...ale chybí tam nějaká druhá dějová linka, hlavní téma neunese celý film. Hodně mne ale udivilo dle mého špatné nastavení vztahů v historickém filmu. Šlechtic by mezi místní nikdy nechodil, urození žili v úplně jiném světě. Měl by spoustu sluhů a úředníků, sám by do vesnické hospody nebo na tancovačku nikdy nezašel.

plakát

The Perfect Kiss (2018) odpad!

Dal jsem to. Stálo to dost sil, udivených výrazů a přemýšlení, co a jak se stalo v jaké návaznosti. To jsem pak vzdal, návaznost a logika tam nebyla, je to směs náhodných scén.Alespoň se ukázalo v plné nahotě, že multitalentovaná Lucka je hodně špatná herečka.

plakát

Vládce Paříže (2018) 

Dobre zpracovane, ale zase zbytecne násilné. Radsi kdyby tam byl nejaky detektivni pribeh misto prebytku akce.