Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Rychle a zběsile 5

Rychle a zběsile 5 (2011)

Krásné ženy, rychlá auta, nepřetržitá akce a napětí, ale hlavně The Rock, Vinnie Dieselů a zbytek dobře známé party enormně pozvedávající celou sérii. Nenadzvedává mě ze sedačky, že táhnou přes půlku Ria trezor za dvěma sporťákama, protože od toho filmy jsou - aby si trošku pohrály s fantazií. A něco tak minimálně podstatného nemůže zanechat byť jen malinkou stopu na excelentním dojmu, který z FAST FIVE mám. V současnosti vedu tento počin jako nejlepší film co sem z akčních kousků viděl.. A přesně tohle si představuju pod pojmem NEVYHOZENÝ PRACHY ZA KINO. Na filmu sem byl dvakrát ani trošku toho nelituju. Zvonění na mobilu mám od té doby Danza Kuduro :-) Kdo neviděl, nepochopí. Absolutní nutnost pro fanoušky aut, bab, akce a napětí!

Počátek

Počátek (2010)

Nechápu, že zde nemám recenzi od r. 2010, kdy jsem film viděl poprvé, ale tak budiž.. (2010) - Tento film je pro mě definicí pěti hvězdiček na CSFD a základním kamenem filmové tvorby. Zkrátka kvůli němu jsem si založil profil na CSFD. A takové filmy, které se mnou "zatřepou" i ve skutečnosti a donutí velice hluboce se zamyslet nad smyslem života, bytím a realitou definuji jako bezchybné a 5 hvězdiček absolutně hodné. Prostě a jednoduše: Dokonalé. (2013) - viděl jsem opět a znovu a Počátek s časem zraje jako víno (nebo já :D ). Zase jsem pronikl do smyslu toho myšlenkového kolotoče a cítil se jako na horské dráze s pocity, které ve mě vyvolal jen tento film. K tomu hudba od Edith Piaf a oblíbený Leo DiCaprio aneb ideální koktejl toho pravého filmového zážitku, který si v budoucnu rád vychutnám ještě alespoň jednou..

Kód Enigmy

Kód Enigmy (2014)

Málokterý film si zaslouží 6 hvězd z pěti, ale tenhle to bezesporu je. Intelektuální přesah? Yes sir. Příběh? Check. Krásná Keira? Taky :) Co chybí? Možná dechberoucí soundtrack - počkat! Atmosféra byla celou dobu napínavá, takže i hudba v pořádku. Prostě to se musí vidět! Jdu měnit svoje TOP filmy, čau (5 z 5)

Americký sniper

Americký sniper (2014)

5 hvězd? Ale jo.. A řeknu Vám, proč tak činím. Není to ani tak z úcty k americkému patriotismu (ten závan jsem cítil spíš při Zero Dark Thirty) nebo snad morálnímu rozměru tohoto filmu, ale čistě proto, že film měl 2h 19min a mě bavil, utíkal, byl plnej akce, mýho oblíbenýho tématu - US Army a mé ještě oblíbenější divize Navy SEALs. To že tam byl podtext odpovědnosti k rodině, nefér smrti doma ve Státech a nějakého super pohřbu jako ocenění za službu armádě, je už jen třešnička na dortu :) za mě pár velkejch palců nahoru a doporučení - TO SE MUSÍ VIDĚT.

Zombieland

Zombieland (2009)

Jak už tady někdo poznamenal, je to bezchybná zábava na jedno použití a já nemůžu, než souhlasit.. Film má toho tolik co sdělit: od pravidel, kterými se řídí hlavní hrdina, přes černý humor použitý při kontaktu se všudypřítomnými zombíky až po lásku klíčící mezi hlavními hrdiny (Little Rock & Columbus). Happyend je už jen třešničkou na tomto nenapodobitelném dortu, který jsem si dal opravdu s chutí a rád v budoucnu (až trošku zapomenu o čem film byl) zase ochutnám :) + za Woodyho Harrelsona, který je mým oblíbencem a samozřejmě holky, kterým to taky moc slušelo! ;-)

Likvidátoři

Likvidátoři (2013)

No ty pí*o :D to je nářez..!!! Kdo neviděl, měl dosud hodně smutnej život.. Takhle to má vypadat, haleluja, 3x amen :D Christian Pitre (big like). Rozhodně to nebyla moje poslední projekce. Moc fajn. {plnej_pocet_hvezd/maximum_score}

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Staroch, rákosník, seznámení, sblížení se, utrpení, pomsta, And till now, no oscar. Can you believe this?! :(

Kolja

Kolja (1996)

"Čemodan", "náš-váš", lístky do kina na Vlka a zajíce několikrát v týdnu - to je jen hrstka situací z této kultovní záležitosti. Tu je prostě nutno vidět. Pro všechny náctileté též vhodný vzdělávací film s tématem okupace v r. '68. František Louka 4ever, #mustsee, pusť-si-to-a-uvidíš, @TOP