Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Po 9. sériích je konec.. U mě to nebyla necelá dekáda, ale jen něco kolem 5 let, ptž sledovat HIMYM jsem začal na Prima Cool s dabingem. Přechod na originál pak šel snadno a hltal jsem přibližně od 4. série vše rovnou za čerstva :) Jako každý musím i já uvést smutnou pravdu, že tendence seriálu je klesající směrem k poslední sérii. Tam je sice geniální zvrat v poslední 10minutovce, ale náboj, který mají první 3 série se v 9ce rozhodně nepodařilo nejen dosáhnout, ale ani se mu přiblížit. Protahování závěrečné série po hodinách do svatby bylo jako tahání superdlouhého šušně z nosu :D Že je Robin kunda sme všichni viděli už od začátku :) Bandu jsem si zamiloval a s klidem se můžu prohlásit za HIMYMáře a připsat si na konto další kompletní seriál.. Big like a z výborného odsunula mé hodnocení až poslední série. Jinak super výkon. Barney je BŮH !!! ;)

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

K tomuto seriálu mám hodně zvláštní vztah, protože to byl pro mě první seriál, který jsem viděl od začátku až do konce. Nechybí v něm strhující napětí, akce, sem tam i nějaké mezilidské vztahy. Ty ale nikterak nenarušují spád jinak poutavého díla. Jinak se jedná o 4 série nepřetržitě poutavého seriálu korunovaného závěrečným filmem Final Break, který seriál uzavírá. Podle mě jeden z nejlepších seriálů, který jsem měl možnost zhlédnout! Už po pár prvních dílech vám bude jasné, zda je to váš šálek kávy, či nikoliv. Mě si získal už prvním dílem. Symbolika celého seriálu a Michaelova inteligence jsou podstatnou částí děje a to se mi na něm líbilo asi nejvíc. Můžu jen doporučit !! Pro mě seriál č.1

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

Naprostá nutnost pro všechny právníky, ale zároveň taky milovníky New Yorku, workoholiků majících čas po práci akorát tak na vztahy a zkrátka všechny fanoušky milostnejch zvratů v jinak neromantickým originálním seriálu :) Nemůžu si Suits vynachválit a 3. sérii hltám jedním dechem.. Kočky jako Meghan Markle a Vanessa Ray (v tomto pořadí :D ) jsou samozřejmě ozdobou celého díla, ale baby určitě letí i na kravatou vždy ověnčené hlavní mužské hrdiny kterým to mimo jiné sekne vždy a všude a zkrátka hned bych s kterýmkoliv z nich měnil a to okamžitě..! ;)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Žlutá klasika - znám ho od dětství, dosud jsem ale neviděl poctivě všechny díly. První 2-3 série se "starým" designem jsou nekoukatelný. Čím novější, tím víc se mi líbí a tím raději je sleduju (21. série a dál - ta kvalita je boží). Samozřejmě nedám dopustit na český dabing s bezkonkurenčním Lábusem a výborným Dejdarem, ale i ostatní sou fajn! Rád se podívám, kdykoliv je zastihnu v TV. Víc takových seriálů..

Terra Nova

Terra Nova (2011)

4 hvězdičky a to jenom za to, že neexistuje víc než 13 dílů :( Jinak je to výborná záležitost.. Sci-fi prvky, láska, vtip, moderní technologie, cestování v čase - co víc si přát? ;-)