Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (671)

plakát

Nečekaná úmrtí (2023) (pořad) 

Jára nabral druhý dech a chrlí jeden “vzdělávací” pořad za druhým. Stejný oblek, stejné studio, stejně emotivní výraz.

plakát

Nejznámější věznice světa (2023) (pořad) odpad!

Bývalé hradní dildo si přečetlo pár článků na Wikipedii a stalo se odborníkem na vězeňskou historii.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Neviděl jsem, nechystám se….proto nehodnotím. Musím však ocenit Kazmův marketing. Všichni ví co dělá, přesto si koupili lístek na něco, o čem nebylo dopředu jasné zda vůbec existuje. Těžko říct jestli ze zvědavosti, nebo kvůli těm 22 milionům. Ve své podstatě bizarní, ale vyšlo mu to.

plakát

Partička Nová krev (2023) (pořad) odpad!

Takový ten pocit, kdy je při sledování člověku trapně za jiné… Páprda před šedesátkou se jde dobrovolně ztrapnit s pocitem výjimečnosti.

plakát

Pohlreichův souboj restaurací (2023) (pořad) 

Nova přetáhla vyčpelého a znuděného Pohlreicha a “vymyslela” mu pořad. Pořad, který svou zbytečností předčil i První večeři. Nudný, nezáživný, bez přidané hodnoty, určený leda k reklamě vybraných restaurací. Tím rozhodně nechci snižovat jejich kvalitu a úroveň. Z pozice provozovatele bych asi nebyl nadšený, kdyby mi do lokálu nakráčel štáb a “šéf” začal před kamerami kritizovat citrónový osvěžovač vzduchu na hajzliku. Na stranu druhou, víme jak to u takových pořadů chodí… Každopádně, Pohlreich vypadá, že jej to kurevsky nebaví…a já se mu vlastně ani nedivím. Ale jak jsem již psal jinde. Chci aby Nova převzala jiný Ramseyho formát a poslala Zdéňu do džungle vařit křovákům vejvar z opičí voháňky.

plakát

Reakce Jaromíra Soukupa (2023) (pořad) 

A je to tady…křivák se chystá do Clashe a začíná na tom aktivně pracovat. Kdo bude prvním soupeřem?

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

Ještě více přitažené za vlasy, než předchozí díl…ale skvělá oddychovka. Jediné co bych vytknul a co mi vadilo, byly ty scény, které připomínaly nepostradatelnost a hrdinství Diesela. Každopádně půda pro další díl je připravena. Chci vidět jak Jáson vykope pár hrobečků, Dwayna zpátky v akci a zjistit, jak to ta Giesel v té šestce přežila. A třeba bude i Brian. V téhle šílené sérii bych se už nedivil vůbec ničemu 8/10.

plakát

Superlov (2023) (pořad) 

Zábavné, svižné a napínavé. Není prakticky co vytknout.

plakát

Šampioni (2023) (pořad) odpad!

Céčkoví ochotníci v prima srágoře