Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (670)

plakát

Volodymyr Zelenskyj (2022) (TV film) 

Vznikl by tento rychle spíchnutý dokument i bez vpádu ruské armády na Ukrajinu? Asi ne… Bez hodnocení.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Hrozná pičovina…ale nasmál jsem se. Ne že ne :)

plakát

Životní trefa (2022) 

Filmy se sportovní tematikou mám velice rád a tak jsem se ze zvědavosti podíval….a byl jsem mile překvapený. Adam Sandler opět v seriózní roli a opět nezklamal.

plakát

2 na 1 (2022) (pořad) odpad!

Nova se v pravidelných frekvencích upíná k vybraným tvářím a ty následně rve do každé srágory. Sokol s Hámou jsou v pohodě, ale tohle nemají zapotřebí. Nova kvalitou “svých” pořadů velice rychle dohání narcisního prolhance Járu Hanycha. Smích na povel, znuděný Dyk a nekonečných 120 minut…

plakát

Babicova televize (2021) (pořad) 

Pohodář Džordž, žrádýlko naprosto v pohodě. Jirka se našel, tohle mu sedí. Když se člověk s odstupem podívá na Dobroty, tak se nelze zbavit dojmu, že ho tehdy postavili před kameru, dali mu recept z Mimibazaru a Jirka to prostě jen “prodal”.  Každopádně, zatímco jeden něco v době covidu vytvořil, baví jej to, stejně jako diváky, druhý se opakovaně vrací do xté reinkarnace kdysi populárního pořadu. A ten první, v tomto případě Jiří, k tomu navíc nepotřebuje podporu v médiích.

plakát

Černobyl (2021) (TV film) 

Tehdejší režim by padl i bez tragédie v černobylské elektrárně. Ale jinak solidní dokument.

plakát

České rybí legendy (2021) (seriál) 

Jakožto aktivní rybář, nemůžu jinak než za plný počet. Vágner je výborný průvodce, který svým příjemným povídáním umí upoutat pozornost. O rybaření hovoří poutavě, stejně jako o přírodě jako celku. K tomu krásné záběry na vodu, přírodu…

plakát

Dvojka na zabití - Paní Columbová (2021) (epizoda) 

Ohraný seriálový formát posledních let. Jeden starší a svérázný, druhý mladší a opatrný. Pár dílů spolu “bojují” a nakonec si najdou k sobě cestu.    Chce to něco nového. Hlavně by měl někdo tvůrcům konečně vysvětlit, že lidé po dvacítce rozhodně u policie nepracují jako vyšetřovatelé.