Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin Rykl dostává za své „slušné“ chování novou parťačku, ambiciózní vyšetřovatelkou Karolínou Světlou. Jejich prvním společným případem je mrtvola muže nalezená v bance. Zatímco Karolína se snaží k novému parťákovi najít cestu, Rykl naopak vymýšlí, jak se Karolíny zbavit. (TV Prima)

Recenze (34)

bourec 

všechny recenze uživatele

Když projedete  seriálografii ( film na velká plátna tomuhle nýmandovi nikdo nesvěří ani omylem) , je zcela jasný, co za pitomost musí bejt tohle dílo. Naprosto nevtipná, ucajdaná blbost s velmi nepěkně hrajícím Prachařem ( Vojtěch Dyk mu v Panu profesorovi dal totálně na frak) a hezkou, ale do krimiseriálu naprosto nevhodnou Sandevou. Samostatnou kapitolou je ovšem Vladyka, kterej tady přehrává a blije takový sračky, že cena za průser roku ho nemine.Děs.10%. Hodnocení prvního dílu je hodnocením pro celý dílo. ()

Ovecka_Saki odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, fakt mě nenapadá, za co bych dala aspon jednu hvězdu. Slušná (čti ubohá) vykrádačka postavy Martina Riggse z Lethal weapon. S tím, co víme o seriálu, jak se bude vyvíjet vztah hlavních protagonistů, doufám, že snad někdy v budoucnu si tvůrci kriminálek už nebudou plést žánr krimi s romantikou. Ještě že na tu televizi koukám jen na návštěvě u mámy. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto originální a neviděné! Polda alkoholik, no to ještě nikoho nenapadlo, který má trauma ze smrti manželky (Smrtonosná zbraň? Neznám.) a který NÁHODOU když vyspává opici v průjezdu vyslechne dva zlodějíčky, kteří se chystají vyloupit banku naproti, ve kteréžto bance je posléze, po jeho chrabrém a děsně vtipném zákroku opět NÁHODOU nalezena mrtvola... ne, to tu ještě nebylo. Abych nezapomněl, dostane jako parťačku novicku (když mě nenapadá feministický tvar na zelenáče, zdravím Clinta Eastwooda), strašně chytrou, div ne chodící encyklopedii. A tahle nesourodá dvojka vyřeší nejen vraždu v bance, ale i 15 let starý pomník! Wow. Poldové si totiž před těmi lety nevšimli, jak se jmenuje maminka podezřelého. Pak je tady Vladyka jako šéf kriminálky, teplý Norbert Lichý jako svůdník žen s dlouhým (!) a sem tam se tu ještě mihne zcela nepodstatný Šteindler. Ale jo, pár vtipů to mělo a rozebírání nařízení proti sexuálnímu obtěžování na pracovišti taky pobavilo („takže od kotníků dolů se můžu dívat?“, „nemůžu vás pustit první do dveří, protože bych vám koukal na zadek“). Btw, pražského poldu rodiče nebrali na Karlštejn jako děcko, že neví, kudy jezdí vlak na Beroun? ()

EddieIron 

všechny recenze uživatele

Lidi, proboha, není to kriminálka! Je to komedie! Proto tam policajty hrají Norbert Lichý a Milan Šteindler. Proto tam opilý policista zasahuje při přepadení banky a proto mu tam můžou pachatelé přivázaní ke kancelářské židli, sjet pod tramvaj. Jestli jste čekali severskou kriminálku nebo akční spektákl, je to vaše chyba. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny primácký kriminálky, co jsem zatím viděla, jsou naprosto stejné - chlap detektiv, je chytrej, ale má nějakou ránu v minulosti nebo přítomnosti, která ho oslabuje na duchu. Jeho parťačka (nebo parťák), která je nová a musí prokázat, že si to místo zaslouží. Povětšinu času to bude o rivalitě mezi těma dvěma a občas, ve volném čase, vyřeší i nějaký ten zločin. Na tomhle principu funguje i Polda a dokonce i Einstein. To ovšem neznamená, že je to špatně. Postavy jsou zajímavé, občas i vtipné. Vedlejší postavy Hitchcocka a Scullyho v podání Steindlera a Lichýho jsou sice archetypy líných a tupých policistů, ale pánové jim přidávají zvláštní kouzlo (hlavně Lichý je v roli skvělý). A nápad s Karolínou Světlou je zábavný a osvěžující. Sečteno a podtrženo, určitě dám tomuto seriálu ještě šanci. ()

Zajímavosti (1)

  • Premiérové uvedení epizody sledovalo 1,02 mil. diváků starších 15 let, což byl nejlepší výsledek večera i celého sobotního dne. (rublik05)

Reklama

Reklama