Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (47)

plakát

Mimina (2010) 

Tak strašně pěknej a zajímavej nápad a tak pokažený a nudný provedení. Nějakejch 80 minut je moc dlouhá doba na to, dívat se na žvatlající mimina, fakt... Jediný co mě na chviličku fascinovalo bylo pojetí namibijský hygieny a výchovy. Mohlo to být mnohem lepší a zajímavější.

plakát

Železná lady (2011) 

Úžasná Meryl Streep neměla jedinou chybu. Ale jen ona a pasáž s bitvou o Falklandy prostě nestačí. Tohle téma má potenciál a já nechápu, jak ho někdo může tak strašně zkazit tímhle špatně zvoleným zpracováním. Nikdo přece nechce dvě hodiny koukat na halucinujícího geronta, navíc prvních 20 minut jsem fakt nechápala o co jde a čeho se chytit. Životopisný film si představuju úplně jinak. Škoda škoda.

plakát

Muž na hraně (2012) 

Šla jsem do kina na "co zrovna budou dávat", takže jsem nemohla čekat vůbec nic. Zrovna dávali Man on a Ledge a to bylo moc dobře. Film má nápad, spád a Sama Worthingtona. Zdejší nízké hodnocení moc nechápu, já byla spokojená. Ale je pravda, že to nemuselo být úplně způsobeno filmem, jako spíš tím, s kým jsem na něm byla. Tak nebo tak, z kina jsem odcházela nadšená a proto nemůžu jinak než 4* :)

plakát

O život (2007) odpad!

Sobota večer, nebylo mi dobře a chtěla jsem u něčeho v klidu usnout a na Nově dávali v rámci 18tých narozenin televize tuhle věc. Jak trefný. Po tomhle zážitku mi je teď fyzicky snad ještě hůř a stejně neusnu... Tohle jsem fakt nikdy vidět nemusela.

plakát

50/50 (2011) 

'Who likes putting dicks in their mouth? That's why they're called blow jobs. It's a job!' Konečně uvěřitelnej, reálnej a hlavně naprosto nevyděračskej film na tohle téma + Pearl Jam na konci. 5* !!!

plakát

Moneyball (2011) 

Ukamenujte mě, ale já se nudila. Tak moc dlouhý film, kde se v podstatě nic moc nestane. Brad Pitt vymyslí, že do baseballu (kterej mě v podstatě vůbec nebere) zapojí matiku a pak je teda úspěšnej, dobře no...a dál? Nebavilo mě dvě hodiny sledovat, jak se Pitt hádá koho kam prodá a kde koho koupí a přitom plive do kelímku. Asi jsem nepochopila co jsem měla, ale Oscary bych letos strašně ráda viděla jinde.

plakát

Láska je láska (2012) 

Průser to úplně není. Objevily se i momenty, kdy jsem se fakt od srdce zasmála, ale momenty trapnosti, kýčovitosti a nedokonalosti tam bohužel byly taky. Nejvíc mě bavila Aneta Krejčíková, fakt mě strašně potěšilo jak dokázala zahrát slepou, zvládla to skvěle. Bavila mě Simona Stašová a Ondřej Vetchý, Petr Nárožný a Eliška Balzerová. Na zbytek ale nejspíš brzo zapomenu...

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Miluju Paříž a mám ráda Woodyho Allena. Tady jsem nemohla být zklamaná :)

plakát

Jezero smrti (2008) 

Jenny a Steve jsou supersympatickej pár a já jim opravdu přála pořádnej happyend. A to normálně nedělám, mám ráda originální a zvláštní konce, ale tady mi to prostě nedalo. Ten konec mě prostě zničil. Naopak ta parta je zase plná supergrázlů. Pocit strachu nebyl v podstatě vůbec, ale ta úzkost a bezmoc nakonec, to bylo zlý. Jedinej problém jsem měla s tou angličtinou. Mně osobně ta honosná a noblesní britská angličtina nejde dohromady s drsnýma výrazama a nadáváním. Prostě mi přijde divný, když někdo s britským přízvukem dokola opakuje "fucker". Ale to je jen můj osobní trouble a deformace :)

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Knihu jsem nečetla, původní verzi neviděla, takže těžko můžu být zklamaná a kritizovat tak jako ostatní. Naopak jsem byla nadšená. Fuck you you fucking fucker!