Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (1 186)

plakát

Nerve: Hra o život (2016) 

Prvních asi padesát minut se na tenhle logicky hodně děravý paskvil ještě celkem dalo dívat, zbytek lze však výstižně popsat pouhými třemi písmenky: WTF.

plakát

Rodinný film (2015) 

Ottova linie byla srdcervoucí... 70%

plakát

Smrt ve tmě (2016) 

Skvěle natočený thriller s hutnou atmosférou, kdy napětím spolu s lupiči ani nedýcháte, kdy vám zvoní v uších a kdy si říkáte - to je skvělý nápad na epizodu seriálu, ale nemůže to přece fungovat 80 minut, aniž by se děj nějak "rozpliznul". A kdy si na konci spokojeně pokyvujete hlavou, že ono to fungovat může, když je to tak bravurně a zručně napsané. Po přečtení námětu jsem váhal, zda se na film podívat, a po jeho shlédnutí rozhodně nelituji a doporučuji!

plakát

Doktor Strange (2016) 

90% || Vyplatí se vidět v kině ve 3D, protože vizuální stránka je prostě parádní! B. Cumberbatch jako egoistický a posléze zoufalý neurochirurg je vynikající, příběh originální a zajímavý, hudba se taky povedla, stejně jako pár vtípků (v čele s heslem na wi-fi a "kradením" v knihovně), celkově je to výborná marvelovka a je možné, že po druhém shlédnutí zvýším na plný počet hvězd. Zatím dávám čtyři, protože to teď tak jednoduše cítím. Film se mi líbil, ale nejsem z něho nadšený/unešený.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

3,5 *, díky nádhernému vizuálu zaokrouhluji nahoru. Příběh a jeho vývoj mě docela zklamal, herci nevýrazní (kromě Pauly Patton), hudba taky, ale propadák to není...

plakát

Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015) 

I když se mi zdá v posledních letetech poněkud přezombíkováno, pořád se dá natočit zdařilá nefalšovaně vtipná zombie taškařice plná milých malých nápadů a postaviček, která mi projasnila den a na kterou se po čase rád podívám znovu. PS: Sarah Dumont v bílém tílku a džínových minišortečkách - to je opravdu pastva pro oči...

plakát

Interiéry (1978) 

Když bych měl vybrat pro mě nejméně zajímavý a nejhorší film Woodyho Allena (viděl jsem všechny), byl by to spolu se September právě tento. 50%.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

70%. Tuhle hárdkór jízdu jsem si ze začátku parádně užíval, mj. díky ruskému, neokoukanému prostředí a těm lidičkám/figurkám okolo. Jenže v určitém bodě začalo být celé té neměnící se zběsilosti, potoků stále stejných nepřátel a divokých pohybů kamery až moc. Už mě to tolik nebavilo a na konci už byl celý můj vstřebávací systém značně unaven. Takže: chtělo by to lepší scénář, kratší stopáž nebo trošku změny/přestáveka zajímavější příběh, který by vás více vtáhl do děje. Jednou stačilo. Radši si znovu zapařím Half-Life.