Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (107)

plakát

Americký gangster (2007) 

Nenechte se zmýlit, žádné přelomové dílo to není. Ale příjemný film na jeden večer, to rozhodně ano. A stačí to.

plakát

Štěstí (2005) 

Nechápu, jak tahle usoužená sociální balada mohla získat tolik cen. Zřejmě porotci chtěli alespoň symbolicky podpořit český národ v jeho zoufalém boji o přežití. Hodnotit nebudu, nedokoukal jsem to ani do poloviny.

plakát

Válka světů (2005) 

Kdyby si dali se scénářem tolik práce jako s triky, byl by to parádní film. Takhle mi nezbývá než konstatovat, že technologicky nadřazená mimozemská rasa je jako obvykle úplně blbá a používá horší vybavení než naši hasiči...

plakát

V pasti (2005) 

Jedním slovem debilní.

plakát

Collateral (2004) 

Vypnout taxametr, vypnout mozek a člověk si užije vcelku solidní projížďku nočním velkoměstem

plakát

Český sen (2004) 

Že reklama a marketing fungují? Tomu říkám objev. O hvězdičku vejš to vytáhla "Hey Ho Nobody Home" zpívaná na parkovišti před obchoďákem, dle mého bezkonkurenčně nejsilnější moment.

plakát

Post Coitum (2004) 

Dávám symbolickou jednu hvězdičku za to blejskání očima. To mě dostalo.

plakát

Příliš dlouhé zásnuby (2004) 

Netuším, proč mi režisér místo filmu servíruje hlasem mimo obraz převyprávěný scénář. Zřejmě proto, že je (scénář) zcela debilní a nevěděl, co s ním jiného počít. Je tam pár hezkých záběrů na zadek Audrey Tautou, zbytek nestojí za řeč.

plakát

Vera Drake - Žena dvou tváří (2004) 

První třetinu jsem proklimbal, druhou třetinu jsem zápasil se sluchátky na simultánní překlad a poslední třetina byla plná dlouhých plačtivých scén. Ovšem podle ostatních byly první dvě třetiny docela fajn, v tomto případě tedy zřejmě nebyl špatný film, ale divák. Stane se.